Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 628/1000 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    ....Bu konuda mahkemelere de çok sayıda başvuru yapıldı ancak hepsi reddedildi.

Diğer taraftan, koronaya ilişkin her şeyin bir yalandan ibaret olduğuna, hükümetlerin bütün bunları herkese zorla aşı yapabilmek için uydurduğuna, Bill Gates’in Almanya’da yaşayanlara çip takıp kontrolü ele geçireceğine inananların sayısı da az değil.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...okakta-1739278

Bu konuda, bazi ulkelerin sosyal guvenlik endiseleri nedeniyle, yaslilardan kurtulma taktigi diyenler var.

Ozellikle Ingiltere'de.
    Googla baktim.

Ingiltere'nin nufusu 55.9 Milyon, Japonya'nin 126.5 Milyon.

Japonya'da yasli sayisi, Ingilter'den daha cok.

Nasil oluyor da, Ingiltere'de virusten olen sayisi Japonya'nin 30 kati.

2. usd/try 6.90

cad/try 4.89

3. Az once sabah 08.00 de yayinlanan NHK World Japan Televizyonuna gore,

Hasta sayisi 16.300 , olen sayisi 700

Nufusu cogu yasli, 126.5 Milyon.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Herkesin başına suistimal edilmek korkusu geldiği için aslında yardımı yapamıyor .

Örneğin bir vakfa bağış yapıyorsun orası da başka yere bağış yaptığını öğreniyorsun ister istemez moralin bozuluyor kandırılmış hissediyorsun

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Teoride o kadar çok vergi ödüyoruz ki, bu paranın fazlasıyla yetmesi gerekiyor. Tahminin brüt gelirinizin %30 vergiye ve sosyal güvenliğe gidiyor. Kalan tüm kalemlerde ödeme yaparken bir tur daha vergi ödüyorsunuz. Aldığınız arabadan kullandığınız benzin, elektrik ve doğalgaza hepsinde vergi mevcut. Üstelik enflasyon vergisi ödüyorsunuz. Bu kadar kaynağın ihtiyaç sahiplerine aktarılması durumunda ki hükümet aktardığını belirtiyor siz sadece vatandaşlık görevinizi yaparak zaten ihtiyaç sahiplerine sahip çıkıyorsunuz.

Bu kadar kesintiye rağmen yine insanların içinden gelip, mehmetçik vakfına, kızılaya, löseve bağış yapması takdire şayan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Bir soru soracağım .

Ben tatil aldım yaz için ve de sigorta yaptırmıştım .

Ama gideceğim tarihte otel kapalı olacakmış .

Bu durumda onların iptal etmesini bekleyip sigorta ücretini de haketmiş olmaz mıyım

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

6. Hiç kimseye yardım falan etmeyin.
    Şimdiye kadar kime yardım ettiysek hep bizden daha lüks yaşadıklarına şahit olduk.
    Özellikle ramazanda biner biner para verdiğimiz fakir görünümlü duygu sömürücüler..

Hatta bir tanesi ölünce, oturduğu apartmanın komple ona ait olduğunu öğrendik. (Söylenti değil, evi bizzat satın alırken öğrendik)

Bizimkinden daha pahalı koltuk takımı alanlar, benim markete verirken bile içimi cızlatan miktarda parayı çocuğuna "eğlence aletlerine binsin diye" verenler, anası "zavallı fakir dul kadın" imajıyla fitre ve zekat toplayıp oğlunun o paraları lüks araçla boş boş gezip içki aleminde yemesi, evde kameradan izlediğim kapımın kuytusuna girip cebindeki bir deste parayı şakır şakır sayan dilenciler, daha neler neler.

Rahmetli babam anlatırdı. Engelli biriyle sohbet ediyormuş.
    Bir futbolcu o engelliye her ay yardım ediyormuş.
    Engelli şahıs "bu ay parayı yatırmadı o**** çocuğu" demiş..

Tecrübelerim bunlar.
    Gerisi size kalmış.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Hiç kimseye yardım falan etmeyin.
    Şimdiye kadar kime yardım ettiysek hep bizden daha lüks yaşadıklarına şahit olduk.
    Özellikle ramazanda biner biner para verdiğimiz fakir görünümlü duygu sömürücüler..

Hatta bir tanesi ölünce, oturduğu apartmanın komple ona ait olduğunu öğrendik. (Söylenti değil, evi bizzat satın alırken öğrendik)

Bizimkinden daha pahalı koltuk takımı alanlar, benim markete verirken bile içimi cızlatan miktarda parayı çocuğuna "eğlence aletlerine binsin diye" verenler, anası "zavallı fakir dul kadın" imajıyla fitre ve zekat toplayıp oğlunun o paraları lüks araçla boş boş gezip içki aleminde yemesi, evde kameradan izlediğim kapımın kuytusuna girip cebindeki bir deste parayı şakır şakır sayan dilenciler, daha neler neler.

Rahmetli babam anlatırdı. Engelli biriyle sohbet ediyormuş.
    Bir futbolcu o engelliye her ay yardım ediyormuş.
    Engelli şahıs "bu ay parayı yatırmadı o**** çocuğu" demiş..

Tecrübelerim bunlar.
    Gerisi size kalmış.
    Bizim insanımız çok kısa sürede herşeyi kafasında çözüyor.
    Hakkı olmayan bir şeyi kafasında kurgulayıp kendinin hakkı olduğuna kaanat getiriyor. Belki tüm insanlar böyledir bilemiyorum ben sadece Türklerle yaşadım.

O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bizim insanımız çok kısa sürede herşeyi kafasında çözüyor.
    Hakkı olmayan bir şeyi kafasında kurgulayıp kendinin hakkı olduğuna kaanat getiriyor. Belki tüm insanlar böyledir bilemiyorum ben sadece Türklerle yaşadım.

Aslında bu doğru Bi bakıma
    Hatta
    Mesela bu benim
    Filmde yok yok
    Kurgu reji ışık ses görüntü
    Dram filimi çekerkene olmadı melodi filimine dönüştürek hadi deme adaptasyonu vs
    Ama tabi aslen vb
    Yani Aslında toplumu tek öğe oluşturmuyo ki
    Tüm mozayikin eriyik haldeki bi sentezi o
    Yazdığınızın tam tersi = bilakis
    Yeni nesil canavar ya
    Full tekno full elektro
    Kötü alışkanlıklar evriliyo
    Dedikodulardan internet temelli yapıcı zihniyete evriliyoz
    Gelecekten ümütlüyüm
    Umut yaşatır , yeis öldürür

Sayfa 628/1000 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri