Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu yerli eurobond fonu ya da yabancı eurobond fonu ayrımı nedir? örneğin bende bulunan YBE ve AKE yerli bond fonu mudur?
    Türkiye kaynaklı tahvil alanlar yerli
    Yabancı ülke kaynaklı tahvil alanlar yabancı

2.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    o zaman CDS düştüğünde ve fondan kar ettiğimizde satıp, CDS yükselmesi olursa yeniden almak doğru bir hareket mi? yoksa uzun süre ellememek mi gerekir bu fonları?
    Her yatırımın en doğrusu uygun zamanda girip uygun zamanda çıkmayı becerebilmektir.Tabi bunu her zaman tutturmanın imkanı yok
    Ama uygun yatırım araçlarında uzun vade de kalmakta bir tercihtir

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Her yatırımın en doğrusu uygun zamanda girip uygun zamanda çıkmayı becerebilmektir.Tabi bunu her zaman tutturmanın imkanı yok
    Ama uygun yatırım araçlarında uzun vade de kalmakta bir tercihtir
    haklısınız... CDS dediğiniz olay da 2 günde bir değişirken, başımızı döndürmeye gerek yok bana göre... 1 yıl kadar kalıp, sonucu beklemek bana mantıklı geliyor. yanıt için teşekkürler...

4. yerli avrobond fonları dolar ağırlıklı mı ? avro çıkıyor mu ? isviçre frangı sterlin ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5.  Alıntı Originally Posted by akmahir Yazıyı Oku
    Ben tzt fonu hakkinda şunu söyleyebilirim faizlerin 1 yıla kadar düşmesini düşünüyorsan doğru karar ama faizler yükselirse getireden çok goturusu olur ytd

ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    geçen hafta ben de tzt almıştım ama içinde devlet tahvili olduğunu şimdi fark ettim, aslında faizler daha da düşmez gibi görünüyor, hatta artabilir, onun için riskli buldum, pazartesi satış vereyim bari.

6. Tümden euro olanını görmedim ben
    Aslında olsa Japon yeni ağırlıklı olanını alırım ama yok maalesef

7. bu eurobond fonlarının içinde neler olduğunu nereden ve nasıl görüyorsunuz arkadaşlar? örneğin ben tefas ve yapı kredinin izahnamesine falan baktığımda sadece yüzde 80 oranında yerli ve yabancı borçlanma araçlarına yatırılır diyor... tek tek nelerin var olduğunu görebiliyor musunuz? görüyorsanız nereden? teşekkürler...

8. yüzdeleri gösteren pasta var. onu biliyorum, ondan söz etmiyorum... yani hangi eurobond araçlarını almış, hangi tahvilleri almış vs vs.. güncel içerik görünebiliyor mu detaylı olarak? fikri olan yazarsa sevinirim...

Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •