Sayfa 628/1002 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Bu konuda çok haklısınız. Bu konuda biraz aşırıya gidip mahalle baskısının cılkı çıkarıldı. Ben sağlık sektöründeyim ve 3 doz aşı olmama rağmen bu aşı dayatması yapan güruha gıcık kapmaya başladım. Olur olmaz her halta nane olmayı misyon edinmiş tiplemeler akıl dağıtıyor, olmayanlarla dalga geçiyor, hatta ileri gidip laf sokuyor! Örneğin geçen gün iş yerimde powerfm açıktı orada çok bilmiş bi tip var dj lik adı altında şaklabanlık yapıyor. Belki yarım saat boyunca aşıya taktı konuyu. Olmayanlara bi laf giydirmeler , dalga geçmeler arkada gülüşmeler vs. abuk sabuk yüksek perdeden atıp tutmalar. Yahu kardeşim sen kimsin nesin millete bi küfretmediğiniz kaldı. Otur şebekliğini yap geyiğini yap ama millete laf sokup öküz muamelesi yapma. Kaldı ki ben dediğim gibi sağlık sektöründe olmama rağmen çalıştığım kurumlarda bir çok hemşire arkadaşımın ve bazı doktorların bilerek aşı olmadığına ve hala şüpheyle yaklaştıklarına canlı şahidim. Şimdi hemşire ve doktor bile bu kadar temkinli olabiliyorken, bırakında normal vatandaş da aşı olmama özgürlüğüne sahip olabilsin. Aşı fanatizmi yapmamak insanları gönüllü olarak bu sürece sevketmeye çalışmak lazım.
    Desteğiniz için teşekkür ederim hocam.

Doktorlar konusunda dediğinize inanırım, hatta bana kendi tercihini dayatmaya kalkanlara genelde söylediğim şey şudur.
    "Daha bilim adamları bile kendi aralarında çelişirken, forumdaki ne idiüğü belirsiz Ahmet Mehmet Ali Veli nasıl olur da bana kendi tercihini dayatabilir? "

Bir de mesela "bu hükümet politikasıdır, hükümet halkının zararına iş yapar mı" diyenler var.

Aynı hükümet salgının başında bankaların çalışma saatlerini daraltmıştı.
    Normalde 7 saatlik mesaiye yayılacak müşteri sayısını 3-4 saate sıkıştırmak tam da salgın döneminde halkın çok yararına bir uygulamaydı, bunu akıl eden kişiyi tebrik ediyorum.

Halkın yararı demişken, ülkeye milyonlarca suriyeli ve afgan sokanlardan bahsediyoruz bu arada.

Şimdi kendi kendime iyice ikna oldum. Hükümet halkın iyiliğini istiyor. Hemen bir randevu alayım.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

2.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku

Halkın yararı demişken, ülkeye milyonlarca suriyeli ve afgan sokanlardan bahsediyoruz bu arada.

Şimdi kendi kendime iyice ikna oldum. Hükümet halkın iyiliğini istiyor. Hemen bir randevu alayım.
    Yukarılarda bu çelişkiler yumağından bahsettim ama bazı forumdaşlar ikna olmadılar.

Bir yandan aşı olmayanlara köpek benzetmesi yap, uçağa almayacaz, restorana almayacaz de; öbür yandan sınırlar delik deşik.

ya hassss

Tekrar diyorum, ne aşıya dair ne virüse dair kimsenin bir şey bildiği yok. Birileri birilerinin eline tutuşturuyor yazıyı ezberden okuyorlar. Böyle zamanlarda şüpheci davranmak gerçekçidir.

3. [Prof. Dr. Sönmezden aşı olmayı reddedenlere şimdi de köpek benzetmesi

Kalp ve damar cerrahı Prof. Bingür Sönmez (69), katıldığı bir TV programında “Ben aşı olmak istemiyorum deme hakkı yok kimsenin. Herkes aşı olmak zorunda. Değil İstanbul, değil Türkiye, bütün dünyanın yüzde 70-80 oranında aşı olmazsa önümüzdeki 4-5 yıl korona pandemisi ile beraberiz. Virüs her yıl mutasyona uğrayacak. Her yıl aşı olacağız” dedi.

'KÖPEK' BENZETMESİ

Sönmez, “Aşı olmayanlar ne olacak? Hani köpeklere aşınız var mı diye söylüyordu, şimdi artık insanlara sorulacak. Pasaport alamayacaklar, uçağa binemeyecekler, toplu taşımaya giremeyecekler. Aşı olmayanlara yaşama şansı verilmeyecek” diye konuştu.

'VATAN HAİNİ'

Sönmez, daha önce katıldığı bir başka programda da “Ben aşı yaptırmam diyenler birer vatan hainidir. Onlara kız bile vermeyeceğiz” sözleriyle tepki çekmişti.

Vatan Haini , Kız Vermeyecek miş ,

Aşı olana da köpek benzetmesi var olanlarda oldun nasıl köpeklerde aşı kartı var bak sende de var diyor beyinsiz herif.Sirf bu adam bile aşıya uyuz eder adam

Bu pzvnk nereden güç alıyor da
    böyle konusuyorr biliniyor , zaten her zaman konuşana değil önce konuşturana bi bakacaksın

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Arkadaşlar aşı ile ilgili güven sorunu yaşayan kişileri anlıyorum, ancak beklediniz gördünüz yüzlerce milyon doz vuruldu kimse kısır kalmadı 3. Gözü çıkmadı gözünüzü seveyim cos cos 2 dakikada vurdurun gitsin. Kendi iyiliğiniz için. Malesef çevremde en yakınımda da aşı istemeyenler var çok detaylı konuştum sonra epey araştırdım makaleler okudum çalışmaları inceledim kesin olarak şu ana kadar Pfizer ve sinovac aşılarının çok özel durumlar hariç olmak üzere hiç bir sıkıntısı yok kendim de iki doz biontech oldum ona rağmen de çok dikkat ediyorum ama uzatacak bir şey yok basın geçsin kafanız rahat olsun sizi sevenleri çoluk çocuğunuzu düşünün.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yanlış anlama ama bu nasıl bir bakış açısı ya..
    Senin gibi eğitim li birisi hemde..
    Oldu ki kısır yapıyor..
    Bunun sonucu hemen 3 ayda mı çıkar??

10 sene içinde kanser patlarsa demans patlarsa efendim kalp dolaşım damar rahatsızlıkları patlarsa..
    Enfeksiyon larda patlama yaşanırsa..

Bundan 2 sene önce size uzun dönem yan etkileri bilinmediğine dair bir kağıt imzalatılarak bir şey enjekte edilecek deseler kaç kişi gidip bu enjeksiyonu olurdu..(sen olur muydun)

İnsanların 1 senede algılarının bu kadar değişebilmesi inanılmaz korkutucu..
    Hemde dünya çapında...

Not: İmza kağıdında kişiler anca kendi istekleri ile aşı olabilirler denilirken devlet işin içine girip zorla aşı dayatılması da kendi içinde müthiş bir çelişki..

https://m.youtube.com/watch?v=T9elEmnWjos

Böyle bir videoya denk geldim.

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

Bundan 2 sene önce size uzun dönem yan etkileri bilinmediğine dair bir kağıt imzalatılarak bir şey enjekte edilecek deseler kaç kişi gidip bu enjeksiyonu olurdu..(sen olur muydun)

Hemde dünya çapında...

Not: İmza kağıdında kişiler anca kendi istekleri ile aşı olabilirler denilirken devlet işin içine girip zorla aşı dayatılması da kendi içinde müthiş bir çelişki..
    İnsan psikolojisi böyledir.
    İnsanlar, normalde kabul etmeyecekleri şeyleri,
    yaşadıkları felaketlerden sonra seve seve kabul etmek zorunda kalırlar.
    Çünkü sinirleri iyice yıpranmış olur.
    Daha fazla direnecek güçleri kalmaz.

Şu kitap, bunun dünya çapında yaşanan (yaşatılan) örnekleriyle dolu.

Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

7. Gundi başkan mrna saatler - günler arasında vucuttan atılıyor.

E aşının içindeki şey antikor yaratıyor o da senin vücudunda antikor tepkimesini başlatıp çıkıp gidiyor.

Yüzlerce milyon denek var. 6 7 ay hatta 1 sene önce aşılanan insanlar var. Bunların sürekli takibi makaleleri var. Antikor seviyeleri ise bir süre sonra düşüşe geçiyor 3. 5. Dozlar konuşuluyor. Diyorum ya baya araştırdım. Sonradan felç yapacaksa veya kanser yapacaksa çok iyi gizlemişler hiç renk vermiyor, en azından belirli kişilerde çok hızlı reaksiyon verip ne yapacaksa yapması gerekirdi şimdiye kadar. Cin, Hindistan, Rusya, tüm batı dünyası dahil tüm bilim dünyası bilerek isteyerek böyle bir komplo içine girmedi ise en azından bir yerlerden patlak verirdi diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yanlış anlama ama bu nasıl bir bakış açısı ya..
    Senin gibi eğitim li birisi hemde..
    Oldu ki kısır yapıyor..
    Bunun sonucu hemen 3 ayda mı çıkar??

10 sene içinde kanser patlarsa demans patlarsa efendim kalp dolaşım damar rahatsızlıkları patlarsa..
    Enfeksiyon larda patlama yaşanırsa..

Hemde dünya çapında...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Özellikle şunu yap, bunu yap, şunu yapmazsan toplum sağlığı tehlikeye girer, kendini düşünmüyorsan geri kalanları düşün şeklinde acayip bir propaganda dönüyor.

Bendeki etkisi beklediklerinin tam aksisi şeklinde oluyor.

Sayfa 628/1002 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •