hayırlı bereketli gelsin haber inşallah. devamında iyi bir değerleme, hisseyi götürür kısa orta uzun vadede.
hayırlı bereketli gelsin haber inşallah. devamında iyi bir değerleme, hisseyi götürür kısa orta uzun vadede.
İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
Edvin Lefevre
ERVN*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
***KERVN*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu )
İlgili Şirketler [KERVN]
İlgili Fonlar []
Türkçe
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulunun Borsa İstanbul Grubuna göndermiş olduğu 22/03/2018 tarihli yazısına istinaden Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. (KERVN) paylarına 04/04/2014 tarihinde getirilmiş olan brüt takas uygulaması 23/03/2018 tarihli işlemlerden itibaren geçerli olacak şekilde kaldırılmıştır.
bu haber iyi oldu gözümüz aydın
Hocam biliyorsunuz ki ben her zaman yorumlariniza saygi duydum. Siz koddisi yazdikca ben de katilmadigimi ifade etmistim.
Brut takas ve internet yasaginin hic bir gerekcesinin kalmadigini belirtmis yuzlerce dilekce yazdigimizi yazmistim. spk-bist'in herhalde davayi bekledigini dusunuyorum demistim.
Ben sizin gibi ayni cizgide yazip yorum yapanlara kizmiyorum hocam kizamam da... Ben bir gun iyi bir gun kotu ya da nickini degistirerek bunlari yapip bizi burada s...k yerine koymaya calisan 3 kurus icin takla atanlara kiziyorum.
Dediklerinizin bir kismi cikti koddisi haric... Onun da imkanlar dahilinde bu bilanco ya da onumuzdeki bilancolarla birlikte tamamen ortadan kalkacagi gelen haber akislarina bakarsak asikardir.
Sayin Metin OKTAY in dedigi gibi kurumlarinda(SPK, BIST) cok cok uzun bir aradan sonra lehimize karar vermesini olumlu goruyorum.
Ins sozde vitrin yonetim kendi lehine de olacak olan gelismeleri seffaf sekilde aciklarlarsa zaten iyiye gittigimizi gorecegiz...
Bu arada iyi temenniniz icin tesekkurler...
Hisse ile ilgili olumlu veya olumsuz dusuncelerinizi yazmanizi her zaman bekleriz hocam...
Ama ins artik sira kervan yatirimcisindadir.
Unlu bir replikle "bu da mi gol degil" diyelim. Bekleyelim, gorelim...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
birkere şöyle yazayım
yazdıklarımın KODDIŞI haricinde tamamı oldu sizin yazdığınız gibi BAZILARI değil
KODDIŞI için de maksimum zaman verdim ve o zaman henüz gelmedi
Benim bahsettiğim konu BOŞ BELEŞ yazanlara sessiz kalmanız
2013 kasım da daha hiçbirşey yokken
ÇAĞRI YOK
GÖZALTI
süründüre süründüre
KODDIŞI
0>0,XY
yazan bir forum üyesine
ve
üstelik bu dedikleri sırası ile olan birisine BOŞ BELEŞ diyenin
akıl melekeleri ek****** yada başka birşeyi hiç yoktur
KODDIŞI için de zaman verdim ve o zaman daha henüz gelmedi
inat ile bir daha yazmayacağım o zamanı
merak eden arar bulur
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
Hocam bakin burasi forum... Hepimiz elestiriyoruz, elestiriliyoruz...
Hakaret olmadigi surece bu normal degil mi??
Siz fikrinizi soyluyorsunuz bizler fikrimizi soyluyoruz...
Ama tabi hakaret vb seyler hic bir yerde hos karsilanmaz... Bunu zaten forum yonetimide hos karsilamiyor.
Fikirler carpissin hocam... Siz fikrinizi biz fikrimizi savunalim
Hocam kervan da bizim yatirim tercihimiz... Bence bunlarin da elestirilmesi sacma geliyor...
Yani bu surecte fiyati dusen bir suru argumanda bulunabilir.
Birde kervana yatirim yapmis kisilerin neden sadece kervana yatirim yaptigi dusunuluyor.
Belki sepet yapti. Dovizde aldi altin da aldi. Ya da baska hisselerede yatirim yapmis olabilir.
Yani onun icin bu yorumunuz cokta hani veriye dayanmiyor hocam...
Kervan alan sanki baska hic bir yere yatirim yapamaz gibi bir algi var
Yer İmleri