Originally Posted by
zamanadurdemek
Bu arada son zamanlarda arkadaşlarımızdan 2,70 altında satan çok oldu ama olsun kendileri bilir gerçi sattılar ama onlarda pişman oldular bazıları geri aldı ama tabi biraz kaybettiler işte benim tüm arkadaşlara söylemek istediğim bu işte bu kağıt bir anda patlayacak hatırlayan varsa Erciyas Özbal ı ilk aldığında herkes büyük bir çıkış bekliyordi ama adamlar bu günün hesabına o günden yapmışlar biraz çıktı hatta yabancı alımları bile gelmeye başladı hemen bastılar arka arkaya ortak satışları felan derken hisse nerdeyse geldigi yere döndü sayılırdı oralarda epey beklettiler sonra bir atak geldiğimiz nokta bu arada çıkışta alan ancak 2,50 üzerinde alım yapabildi aramızda varmı daha aşağıdan yakalayabilen yoktur sanırım işte adamlar ir boşluk bekliyor geçen iyi döktüler yeni başvuru yönetim kurulu söylentisiyle sonra döndüler KAP ı takip edin Borsa riskli siz birleşmeye oynuyorsunuz diye kıvırmaya kıvır kıvır donsöz oldular bakalım daha ne kadar kıvıracak onlar kıvırdıkca ben alkış tutuyorum sadece sahne boş kalmıyor
Yer İmleri