Sayfa 629/948 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. erciyes bu işi kısa sürde cözemese spk bu birleşmeyı iptal bile edelirmi acaba aklımaz herşey gliyr bu neden bu kadar uzadı

2. Egpro ile pimaş birleşme işi sanırım biizm yılan hikayesinden daha erken bitecek..Şirket bu ay sonuna kadsr artık KAP a haber yollamalı..Bizim derdimiz satmak değil zaten adını sanını bildiğimiz güclü bir şirkete ortak olmak..

3.  Alıntı Originally Posted by HEGOMANYA Yazıyı Oku
    Egpro ile pimaş birleşme işi sanırım biizm yılan hikayesinden daha erken bitecek..Şirket bu ay sonuna kadsr artık KAP a haber yollamalı..Bizim derdimiz satmak değil zaten adını sanını bildiğimiz güclü bir şirkete ortak olmak..
    Yeni rapor hazirlaniyormu yada hazirmi yeni rapor hazırlamak için tekrar bir yönetim kararı gerekiyormu yoksa SPK yeni finansal tabloya göre demişti direk gönderirlermi bilgisi olan varmı durumu bilen arkadaşlardan rica etsek bizleri aydinlatsa

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. sabırla beklemeye devam....

En kötü ihtimal, Şirket ' birleşmeden vazgeçtim ' diyene kadar bekleme kararlılığındayım
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Bu arada son zamanlarda arkadaşlarımızdan 2,70 altında satan çok oldu ama olsun kendileri bilir gerçi sattılar ama onlarda pişman oldular bazıları geri aldı ama tabi biraz kaybettiler işte benim tüm arkadaşlara söylemek istediğim bu işte bu kağıt bir anda patlayacak hatırlayan varsa Erciyas Özbal ı ilk aldığında herkes büyük bir çıkış bekliyordi ama adamlar bu günün hesabına o günden yapmışlar biraz çıktı hatta yabancı alımları bile gelmeye başladı hemen bastılar arka arkaya ortak satışları felan derken hisse nerdeyse geldigi yere döndü sayılırdı oralarda epey beklettiler sonra bir atak geldiğimiz nokta bu arada çıkışta alan ancak 2,50 üzerinde alım yapabildi aramızda varmı daha aşağıdan yakalayabilen yoktur sanırım işte adamlar ir boşluk bekliyor geçen iyi döktüler yeni başvuru yönetim kurulu söylentisiyle sonra döndüler KAP ı takip edin Borsa riskli siz birleşmeye oynuyorsunuz diye kıvırmaya kıvır kıvır donsöz oldular bakalım daha ne kadar kıvıracak onlar kıvırdıkca ben alkış tutuyorum sadece sahne boş kalmıyor
    2.50 den alanlar çoktan sattı gitti sen ben varız aşşağıda yakalayan gördüğüm kadarıyla sabah açılışına bakıyorum birde akşam kapanışa trade yapmıyorum artık teknik gitti gidecek havasında suyun tadını çıkarıyorum saygılar bol kazançlar...

6. Bilgehandan haberi olan varmı birşey gelmemiştir başına bir sıkıntı yoktur umarım

7. @Drc78 Merhaba üstad nerdesiniz gözükmediniz bugün için ne düşünüyorsunuz artık birşeyler varmı ufukta

8. Dostlar hepimize hayırlı uğurlu sağlıklı cumalar olsun

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 629/948 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •