Sayfa 629/940 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Bizim spek imizde sizsiniz...
    Helall size...
    Ben bal arısıyım çiçek özünü alırım ama balımı çalanada ....
    VKGYO BİRAZ DAHA 3,87 DEN ALDIK.3,84 DEK ALICIYIM SPEK EFENDİ SENİ BEKLİYORUM...

2. Maaşallah diyelim Esma hanıma nazar değmesin iyi kazandı galiba . 🧿

3.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    maaşallah diyelim esma hanıma nazar değmesin iyi kazandı galiba . ��
    vkgyo geride biraz yazdım vur-kaçları şimdide son darbeleri vuruyorum.en son 3,95 ten aldıklarımı 3,97 den sattım ve 3,90 alında yerine artı lotlarla koydum. Cesareti varsa getirsin 3,84 te .OSTIMDE ÇORBA PARASINI BIRAKTIK.

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    vkgyo geride biraz yazdım vur-kaçları şimdide son darbeleri vuruyorum.en son 3,95 ten aldıklarımı 3,97 den sattım ve 3,90 alında yerine artı lotlarla koydum. Cesareti varsa getirsin 3,84 te .OSTIMDE ÇORBA PARASINI BIRAKTIK.
    O da haftaya kaldı artık.

5. Cümleten hayırlı akşamlar.Bendeki sermaye speklerin öğle yemeğini karşılamaz dostlar.Ama bu küçük sermayeyide onlara vermemek için çaba sarfediyorum.Şu an için ben galip geldim ama haftaya ne olur onu Rabbim bilir.Endeks sel olarak tarif edersek yağmurlu havada selin vuracağı yerlerde durmamak gerektiğinide bilmeliyiz.Her anınız guzel geçsin inşaAllah..

6.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Aynen...
    Bu arada hep cezaları bana yazıyorsunuz...
    Hani Adem bey nerdeler...Hani ceza...?
    İyi akşamlar...sizden gelen ceza neyse razıyımmm ben hocam-))

7. Iyi aksamlar hocam golts a musait zamanda bakabilirmisiniz

8. Sayın Prof hocam thy 11,93 kapatmış, haftaya bir düzeltme gelirse sizin fikrinize bilginize göre ne kadar bir sarkma olabilir? Thy yeni havayolu kargo şirketi kuracakmış, iştirak olursa thy 12,50 üstündeki yeni kanala geçerde hızlanırsa arkadan el sallarız.. Ancak düzeltmede sarkarsa giriş imkanı vermiş olur. Sizin gibi 10 TL altında toplamadık, şimdi kedi gibi bakıyoruz.
    Ytd

Sayfa 629/940 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •