Sayfa 629/1003 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    dolares trend üst çizgisine değdi. buralardan geri dönmezse sayın ikigözüm ün yeni nickine gider...
    Sevgili dostum doların geçmiş performansına gün gün baktım önünde 7.25 tarihi zirvesini gördüğü günün bir gün önceki gün gördüğü en yüksek seviye olan 6.80 ve tarihi zirvesinden dönüşünde tepki hareketinin zirvesi olan 6.83.50 dirençleri var 6.83.50 üstünde bir kapanış bir iki gün içersinde dolarda yeni tarihi zirve olasılığı kuvvetli çünkü arada boşluk var sonraki hedef 7.25 -5.13=2.12 7.25 + 2.12=9.37 olacaktır saygılar esen kal.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ha sakın yanlış anlama beni

Seni buradan tanıyorum

Yazdıkların ile kötü biri olduğunu düşünmüyorum aksine iyi biri olduğun yönünde izlenimin var bende

Yani bugün Short long long short yapıp kımıldadıkça saç teli bıraktın sinir oldun vs vs

Belki hareketsiz kalsan daha iyi bir gün olabilirdi senin için

Ha dediklerimi yanlış anlama gerçekten kötü olmanı istemem anlık karar alıyorsun ve seni hata etmeni şağlıyor
    Söylediklerinde haklısın.

Örneğin Petkm shortlamak hatalı bir karardı. O an ki düsüncem zaten vadeli de tavana gitmeyeceği en kötü bir altından kapatabileceğimdi cünkü saat daha öglendi.

Bugün kötü kararların oldugu bir gündü ve yarında bunun acısı cıkacak mutlaka cünkü pozlar felaket kötü

Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Sevgili dostum doların geçmiş performansına gün gün baktım önünde 7.25 tarihi zirvesini gördüğü günün bir gün önceki gün gördüğü en yüksek seviye olan 6.80 ve tarihi zirvesinden dönüşünde tepki hareketinin zirvesi olan 6.83.50 dirençleri var 6.83.50 üstünde bir kapanış bir iki gün içersinde dolarda yeni tarihi zirve olasılığı kuvvetli çünkü arada boşluk var sonraki hedef 7.25 -5.13=2.12 7.25 + 2.12=9.37 olacaktır saygılar esen kal.
    Dolar bu kez spekülatif şekilde cıkmadı. Adım adım cıktı ve bir ayda bu noktaya geldi. 7 de olsa 8 de olsa sasırmam. Bir noktadan sonra hedge pozlar devreye girecek ve agresif cıkıslar olacaktır.

Bir de swap kanalları ile cok oynacagımızı düsünmüyorum cünkü su asamada FED ile swap anlasmaları yapmak istiyorsak bu alana müdahele etmememiz gerekmektedir.

Belkide devlet kontrollü olarak bu cıkısa izin veriyor olabilir. Cünkü doların bu yükselisini baglayabileceği gecerli bir nedende var ve bu sayede TL yi devalue etmiş oluyor yavasca

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    1929 krizinin belgeselini inceledim, orada bir sürü başka şeyler var gibi. ABD parasını altına bağlamış ve çok değerli hale gelmiş ama borsası balon olmuş. Finansal kriz ve arkasından gelen işsizlik gibi durum.

Bu sefer balon bence çok fazla yok ama günlük yaşamı etkiiyor, Kığılı alışveriş moral işidir, insanların morali olmayınca nasıl alış veriş yapacak diyor.
    Dünyanın gerçek üretim ve tüketim ekonomisi ile türev FX vs. Kaç katı? Şimdi viop topiginde yazmak ne kadar doğru bilemiyorum ama ne alınıyor ne satılıyor viop kontratlarinda? Rakam alıp rakam satılıyor şimdi hedge filan denilecek ama spotta hisse taşımayanin alıp satmasına bir engel varmı ? Altında bile onsun fiyatı alınıyor satılıyor fiziki altın değil üstelik fiziki altının pazarını belirliyor o kadar kaniksanmis.Bunlar gibi her piyasa birer varlık olmuyor mu? 1929 da bir balon var borsa belki çok şişmiş olabilir şimdide çeşit varliklar çok.

5. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli Dayanışma Kampanyası kapsamında şimdiye kadar 552 milyon 529 bin 912 lira toplandığını bildirdi.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Dolar bu kez spekülatif şekilde cıkmadı. Adım adım cıktı ve bir ayda bu noktaya geldi. 7 de olsa 8 de olsa sasırmam. Bir noktadan sonra hedge pozlar devreye girecek ve agresif cıkıslar olacaktır.

Bir de swap kanalları ile cok oynacagımızı düsünmüyorum cünkü su asamada FED ile swap anlasmaları yapmak istiyorsak bu alana müdahele etmememiz gerekmektedir.

Belkide devlet kontrollü olarak bu cıkısa izin veriyor olabilir. Cünkü doların bu yükselisini baglayabileceği gecerli bir nedende var ve bu sayede TL yi devalue etmiş oluyor yavasca
    Kalemine yüreğine sağlık dostum saygılar esen kal.

7. Yeni bir tavşan yokmu
    Yani haber

8. amerikan vadelilerinin linkini paylaşırmısınız

Sayfa 629/1003 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •