Sayfa 629/1006 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Teb marifetlide %13le başlayanlarda güncelleme olmuyormuş, yeni açılan hesaplar %14'ten işlem görüyormuş, hesap açma-kapatma yapılsa da etkisi olmuyormuş bilginize, güzel bir saçmalık

2. Fil ppf 14 leri geçmiş yakında mevduattan ppfler geçmek daha mantıklı olacak hele stopaj avantajı devam etmezse

3. Gunaydin. Son zamanlarda aylik dolar mevduat orani alan varsa paylasirsa sevinirim

4.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Teb marifetlide %13le başlayanlarda güncelleme olmuyormuş, yeni açılan hesaplar %14'ten işlem görüyormuş, hesap açma-kapatma yapılsa da etkisi olmuyormuş bilginize, güzel bir saçmalık
    Ben de girip bakayım güncellenmiş mi veya güncelleşmemişse açıp kapatayım diyordum ama demek ki olmuyor, hakikaten güzel bir saçmalık olmuş ben de tepki olarak tamamını çeker başka yerden ppf alırım.

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Ben de girip bakayım güncellenmiş mi veya güncelleşmemişse açıp kapatayım diyordum ama demek ki olmuyor, hakikaten güzel bir saçmalık olmuş ben de tepki olarak tamamını çeker başka yerden ppf alırım.
    Valide, peder üzerine yeni hesap açtırayım diyordum ama bu pandemide kim uğraşacak şimdi o işlerle, alsınlar başlarına çalsınlar marifetsiz marifetlilerini

6.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Valide, peder üzerine yeni hesap açtırayım diyordum ama bu pandemide kim uğraşacak şimdi o işlerle, alsınlar başlarına çalsınlar marifetsiz marifetlilerini
    Doğru diyorsun uğraşmaya değmez, benim de aklıma geldi ama hiç gerek yok hepsini çekiyorum şimdi, bu böyle saçmalık, burgan dijital desen şubede hesabı olana açmıyorlar, en iyisi yine fonlar.

TCMB: Likidite yönetimi kapsamında atılan sıkılaştırma adımları çerçevesinde, 3 Kasım 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) bünyesinde faaliyette bulunan Bankalararası Para Piyasası’nda bankaların borç alabilme limitleri (BAL) sıfırlandı
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

TCMB: Açık Piyasa İşlemleri kapsamında Türk lirası cinsi kira sertifikaları karşılığında kotasyon yöntemiyle gerçekleştirilen gecelik vadeli repo işlemleri durdurulmuştur
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

Sayfa 629/1006 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •