europowerin arzı hayırlı uğurlu olsun dostlar...elinden bulunduran arkadaşlar hayrını görsün...aylar önce söylediğimiz ve o sıralarda sadece hikaye gibi görünen beklentiler tek tek gerçekleşiyor...bu hissede uzunda kimse zarar etmeyecek diyorduk hakketen de öyle oldu...benzer smrtg ,yeotk ve kontr gibi hisseler zirvelerinden çok çok uzakta iken gesan zirvelerine yakındır...75 tl fiyatını yukarı kırdığında 100 tl lere doğru gidecektir...
bu arz ile hem gesan hem de europower çok güçlendi..artık finansal giderler minimuma düşecek buda net kar marjını çok yükseltecek...tahminen önümüzdeki çeyreklerde artık %20-30 net kar marjları görülmeye başlanacak..bu arz ile sunjuniorun seri üretimi için de finansal destek sağlandı..biliyorsunuz bu ürünün potansiyeli hakkında geçmişte çok şey yazdık...bu ürün aktifleştiğinde artık bir çok meskenin çatısında o ürünü görebileceğiz..
sektörün önü çok açık...önümüzdeki yıllarda da gesan ve europower katlamalı büyümeye devam edecekler..ilk girdiğim sıralarda 57 bin adet gesan hissem vardı...eğer o hisseleri geçmişte satmasaydım bu günkü sermayemin iki katı bir sermayem olacaktı...yapacak bir şey yok..bu hissede herkes nasibi kadar faydalanacak...benim de nasibim bu kadarmış...ben tüm dostlara başarılar diliyorum...gönlüm sizlerle..durmak yok...yola devam....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri