valla afedersiniz ama mallık bizde bugün petkim bağıra bağıra çıkıyor para kazanmayana keriz derler o derece çıktı gelmiş burda satacağı kesin olan çakalın birinin kağıdını alıyoruz
Sabah tüm portföyümle petkime geçtim..Dünkü seans durdurmadan sonra malı çakmalari benim tüm beklentilerimi yok etti..Bu da benim düşerken alacağim ..yani Aaaa 7lerden 8lerden 9lardan 2lere gelipte alacağım
son kağıttir...bu tarz bi beklentiyle aldıgım kağıtlar hep elimde patladi.büyük zararlar ettim.Çünkü böyle ş.....kagıtların dibi yok ...sabah çıkinca biraz üzülmüştüm.Lakin şimdi anliyorumki çok iyi etmişim.Kol kangıren olmuşsa keseceksin.....Hisse de insallah benim düşümdüğüm gibi çok kötü seyler olmaz.lakin aralıksız satışın sonu karanlik gibi...En son Bimekste yaşadim bu duyguyu .0.70 ortalamayla 50000 lot elimde kaldı..param pul oldu...Son olarak temennim Çakallar Asıl malı burdan vermezler umarım..
.Allah bu vijdansızları ıslah etsin.
..
petkim, tupraş,thy gibi kağıtların gölgesinde dursan para kazanırsın
patron 5 lerden değilde bu fiyat tan niye arz yapıyor. halbuki bu güne kadar diğerleri
en yukardan arz ediyordu patron koca yürekli babacan merhametl, biri herhal![]()
Orta dönemli olumsuz görünüyor. Ama gayrimenkul sektörü tekrar toparlanırsa uzun dönemli pozitife geçebilecek kaynakları var.
1.Dövizin yüksek hareketi flnasal borç maliyetlerini ne kadar tetiklediğini,
2.Gayrimenkul sektörünün içinde bulunduğun olumsuz trend,
3. Bağdat caddesi civarında binaların yenilenmesi karşılığında şirkete düşen az sayıda ünite ile alına işler ve bölgedeki ünite fiyatlarının ani düşüşü, şirketin yüklendiği bu işleri zarara dönüştürür mü?
4.Bağış kapsamında Bahçelievlerde 24 derslik imam hatip okulu yapmasının şirketten çıkaracağı fon miktarı,
Gibi durumların şirket finans ve özsermayesşne orta dönemli etkisi hesaplanmasında yarar var.
Hisse boşaltma işine gelince.. Bu koşullarda bu oranda hisse satışını piyasanın karşıladığına inanmak zor, ya hisse devri yada yan hesaplara alma durunu daha yüksek olasılık gibi görünüyor.
***METRO* *SNKRN* *KUYAS*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu
***METRO******SNKRN******KUYAS*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu )
İlgili Şirketler [KUYAS, METRO, SNKRN]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama ekte yer almaktadır.
Bu açıklamanın MKK tarafından yapılmış olması ilgili kişilerin, (a) bendi de dahil olmak üzere, Tebliğ'in 12. Maddesi kapsamındaki açıklama yükümlülüklerini ve sorumluluklarını ortadan kaldırmamaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/702905
BIST
(13/08/2018 - 0952)
15/08/2018 tarihinde KUYUMCUKENT GAYRIMENKUL YATIRIMLARI A.S. payları ile ilgili olarak 1,85 -
1,86 fiyat aralıgından 107203 adet alıs islemi tarafımca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte
KUYUMCUKENT GAYRIMENKUL YATIRIMLARI A.S. sermayesindeki paylarım 17/08/2018 tarihi itibariyle
% 20,37 sınırına ulasmıstır.
Yer İmleri