ağzımı açınca kapatamıyorum özür diliyorum arkadaşlar....ağzımı tekrardan zincirleyeyim...zaten bu günlük de bu kadar yeterdir...haftada bir bu kadar yorum yapsam bu sakin topik için yeterlidir...
![]()
ağzımı açınca kapatamıyorum özür diliyorum arkadaşlar....ağzımı tekrardan zincirleyeyim...zaten bu günlük de bu kadar yeterdir...haftada bir bu kadar yorum yapsam bu sakin topik için yeterlidir...
![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bu sekilde, bilgi icerikli kaynak gostererek yorum yapmaya (bilgi paylasmaya) kimsenin olumsuz bakacagini dusunmuyorum.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks +1.8 bizim kafeinde + 1.8 endeksi de güzel takip edermisiz😁 maşallah nazar değmesin!! en son ağzımı bozdugumda yönetmen hapse yollamisti.
Eyyy pala bu rezillige son ver artık.7.82 'den % 40 dusen bir hisse bugün gitmeyecek nezaman gidecek.Teknigi anladik 6.20 'deki direnci keyfi bozmadığın karanlıkta 21 e 58 k.yigmandan anlaşıldı. bizde bir söz vardır sen goturmuceksen bir götürücek çıkar diye.yabanci uyandimi sende tutamazsin.YTD
Yer İmleri