Sayfa 63/505 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 497 - 504 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. ağzımı açınca kapatamıyorum özür diliyorum arkadaşlar....ağzımı tekrardan zincirleyeyim... zaten bu günlük de bu kadar yeterdir...haftada bir bu kadar yorum yapsam bu sakin topik için yeterlidir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ağzımı açınca kapatamıyorum özür diliyorum arkadaşlar....ağzımı tekrardan zincirleyeyim... zaten bu günlük de bu kadar yeterdir...haftada bir bu kadar yorum yapsam yeterlidir...
    Bu sekilde, bilgi icerikli kaynak gostererek yorum yapmaya (bilgi paylasmaya) kimsenin olumsuz bakacagini dusunmuyorum.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Avrupa ve AbD borsaları bugun yesil yarın endeks de 86400 önemli destek görünüyor.endeks yarin toparlar kanimca kfeini endeksle beraber takip etmekte fayda var.YTD
    Çok da güzel toparladı + 1.83

4. Endeks +1.8 bizim kafeinde + 1.8 endeksi de güzel takip edermisiz😁 maşallah nazar değmesin!! en son ağzımı bozdugumda yönetmen hapse yollamisti.

5. Eyyy pala bu rezillige son ver artık.7.82 'den % 40 dusen bir hisse bugün gitmeyecek nezaman gidecek.Teknigi anladik 6.20 'deki direnci keyfi bozmadığın karanlıkta 21 e 58 k.yigmandan anlaşıldı. bizde bir söz vardır sen goturmuceksen bir götürücek çıkar diye.yabanci uyandimi sende tutamazsin.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Eyyy pala bu rezillige son ver artık.7.82 'den % 40 dusen bir hisse bugün gitmeyecek nezaman gidecek.Teknigi anladik 6.20 'deki direnci keyfi bozmadığın karanlıkta 21 e 58 k.yigmandan anlaşıldı. bizde bir söz vardır sen goturmuceksen bir götürücek çıkar diye.yabanci uyandimi sende tutamazsin.YTD
    Görecem ben bu speğı yabancı para akıtmaya başladığında. Kendisi bile 10 tlden almak zorunda kalacak.

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şirket yılın yarısında 5 milyon kar yaptı...kalan yarısında da 5 yapsa yıl sonunda 10 milyon olur ki şirketin hedefi de 10-12 milyon kar yapmaktır...önümüzdeki yıllarda yıllık %25 büyüme hedefi var şirketin...ayrıca çalışma ve sosyal bakanlığının yukarıda bahsettiği yazılım işinden de kafein hedeflediği gibi 6 milyon tl lik pay kaparsa ??? 2019 yılındaki karı 12,5+6=18,5 milyonluk bir kar yapma potansiyeli oluşur...

böyle bir karı yapan yazılım şirketleri genelikle fk 15-20 den değerlenir ki o durumda biz 15 olarak ele alsak dahi 18,5 yıllık kar *15 fk =277,5 milyon tl şirket değeri ortaya çıkar..bunu ödenmiş sermayesine olan 19 milyona bölersek =14,6 tl lik fiyat ortaya çıkıyor...

eğer tüm bu beklentiler ve hedefler gerçekleşirse ???? şirketin tahmini olarak 2019 yılı sonunda alabileceği değer 14,6 tl olarak görünüyor...bakalım şirket bunu başarabilecek mi ???

bu hisse elimde var veya yok bu konuda bir şey söylemek istemiyorum...ayrıca yaptığım bu yorumlar da kimseye al ,sat veya tut tavsiyesi değildir..kararlarınızı siz veriniz sonuçlarını da siz göreceksiniz...

ben hepimize başarılar diliyorum...
    Dostum yazilim şirketlerini bir sanayi yada hizmet şirketi gibi düşünme yanilirsin?.hesapladigin bu kâra ben burda durmam😁ben çok entresan rakamlar bekliyorum önümüzdeki yıllara.

8.  Alıntı Originally Posted by HANKAN Yazıyı Oku
    Görecem ben bu speğı yabancı para akıtmaya başladığında. Kendisi bile 10 tlden almak zorunda kalacak.
    Bin yaşa agzimdaki rakamı yazdin😁

Sayfa 63/505 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •