Hocam bir de piyasa için genel görüşünüz nedir? Görünüm nasıl olabilir?
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bir de piyasa için genel görüşünüz nedir? Görünüm nasıl olabilir?
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Anladım Sayın mebes;
İşte sizin tabir ettiğiniz o bozar gibi oldu düşüncesinin benim açımdan yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum. Kaldı ki stoplata stoplata giden ne senetler ne endeksler gördük. Söylediğim gibi endeks grafiğinin benim kalıbıma oturması mümkün görünmüyor o nedenle ben endeks verilerini bile indirmiyorum. Ha birinin gözünde endeks OBO, TOBO yapmıştır ya da dar bir alanda sıkışmıştır v.s. ona göre pozisyon alır onu bilemem. Başka bir açıdan da endeksin düştüğü dönemlerde çıkışa geçen senedi bulmanın zorluğunu görüyoruz. Bulsak bile diken üstünde oluyoruz. Amaç sular durgunken endeksi geçebilecek performansta hisseler bulabilmek. Endeks yükseldikçe prim yapmaya aday hisse bulmak zorlaşıyor. Borsada fırsatlar bitmeyeceğine göre endeksi fazla da takmamak lazım kafaya derim![]()
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
DURDO da gitmiş
ODAS da gitmiş![]()
GÜNLÜK ANA SİSTEM SÜZGECİ
GÜNLÜK StochRSI SİSTEM SÜZGECİ
HAFTALIK ANA SİSTEM SÜZGECİ (GEÇİCİ)
HAFTALIK StochRSI SİSTEM SÜZGECİ (GEÇİCİ)
BAŞKA PENCERE SÜZGECİ (KISMEN GEÇİCİ)
![]()
Yer İmleri