yuzde 8 artıdan eksiye gecti
yuzde 8 artıdan eksiye gecti
Böyle devam ederse brüt takasa girmesi süpriz olmaz. Sanki buna ugraşıyorlar.
Çaycı tahtaya destursuz girmiş sanırım.
metro dan alış gösteriyor bayatlı artık iş ,gedik,tacirden çıkıyor bakalım akaşam nereye virmanlayacak
Sanki yeniden arz ediliyor. Büyük savaş var tahtada. Dogum çok sancılı oluyor lakin sonu güzel olucak.
metronun aldıklarını sadece gedik ve tacirler satmış
Ortalama 4 tl maliyet, ortalama 4-5 aylık taşıma maliyeti ile elimde tuttuğum pagyo'ların hepsini bu yükselişte elimde çıkardım. Hissede devam eden arkadaşlara bol kazançlar diliyorum.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Hocam hisse okadar el degiştirmişken keşke biraz daha sabredebilseydiniz. Okadarda beklemişsiniz. Gerçi güzel kar yazmışsınız, hayrını görün. Ben asıl yükselişin bu aksiyonlar bittikten sonra yaşanacagını düşünerekten hiç satmadıgım gibi 4.89 fiyattan ilave alımda yaptım. Bu tarz sert hareketlerden sonra biçok hissede tahmin edilemeyen rakamlar görülüyor. İnşallah burdada böyle olur. Eger bu bir tuzak degilse ov dede aklımda korkunç ralamlar var. Bakalım ya çok kazanıcaz yada bu işten büyük zararla çırak çıkıcaz.. Yazdıklarım deli saçması olmakla birlikte,kimseye yatırım tavsiyesi etmiyorum. Herkes kendi kararını kendi versin.
Yer İmleri