TRY ye ödenen Faizin Merkez tarafından arttırılmış olması hiç bu kadar hoşuma gideceğini düşünmezdim
hep Artan faizin ülke ekonomisinin dğerlerini yurtdışına aktardığını savundum
bu konuda TOPIC bile açtım
ancak düşündüm de USDTRY SHORT yapınca bana ne büyük faydası varmış
1 LOT SHORT ile gecelik 42-43 DOLAR SWAP faizi kazandırıyor.
ALTIN RALLİ yapabilir bir kaç gün DOLAR ın bu durumda SAĞLAM düşmesi GEREKLİ bu da ikincil destekli düşüncem
DOLAR desteğini KIRDIĞI zaman geçen perşembe günü Devamlı SHORT açtım hiç biri kaybettirmedi yukarıdan açtığım SHORT lar daha kapatılmadı
UÇLARI açık limit bile yazmadım
SONRA baktım bu işi ka İLe yürütürüm hesabımı yüklü FON ladım.
bir günde yaklaşık 12 000 dolar kar yazacağımı düşünmedim iyi iş demekki .
####
MANTIĞA bakın DOLAR ralli yapar kim KAZANIR GLOBAL yönetenler bizlerin MERKEZ der ki EYVAH çok çıktı VATANDAŞI KORKUTUR
FAİZLERİ ARTTIRIR
SONRA GLOBAL yönetenler DOLARINI satar TL yapar yüksek faiz ile SWAP te alır
DOLAR düşmeye başlar DOLAR peşinde koşan vatandaşa İTELENİR
kim KAZANIR ?
VEYA merkez kime hizmet ediyor?
veya bizim vatandaş neden uyanık değil .
bir kaç ay DURUM böyle SÜRER GİDER sonra BORSA HAZIR TOPLANMIŞKEN RALLİ yaptırılır vatandaşa REKLAM edilir işi bilmeyen Vatandaş borsaya hücum eder
DERLER Ki BORSAMIZ Çok yüksek eknomi iyiye gidiyor
sonra FAİZ indirilir DOLAR UFACIK biraz daha düşürülür KORKUTMA hamlesi olarak vatandaş 3,6tl den kaptırır BU KEZ
BU sefer DOLAR a yine SALDIRAN GLOBAL yönetenler DOLARI sürükler 4 tl geçirtilir
DÖNGÜ BÖYLE DEVAM EDER giderrrrrrrrrrrr
#####
önlemi var mı ? vatandaşın belli yerlere durumu iletmesi ve üstüne düşen görevleri de yapması gerekir bazen.
mesela faiz arttırılmaması için şikayette bulunmak gibi
ÇÜNKÜ vatandaşın ekmeğine YAĞ sürmüyorlar GLOBAL yönetenlerin ekmeklerine YAĞ sürüyorlar
#####
Hadi dolar üzme beni sağlam bir 3,70 e kadar çak SWAP ten günlük kazanırım bu arada birde üstüne DÜŞÜŞten KAtlarım kazancımı
####
KISA döngü de bu yüzden DOLAR uzun süre sürünüp ANİDEN ŞAHLANIR işte bu ŞAHLANMA zamanlarında ise BUY ile katlayacaksınız kazançaları
GRAFİKLER e iyi bakın DURUP DURUP ani şahlanmalar yazması bu yüzden
aDAM SHORTU basmış 6 ay günlük 1 lot ile 42-43 dolar faiz almış DÜŞERKENDE KAZANMIŞ
SONRA bir ANDA yukarı sert hareket
Yer İmleri