Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 63/685 ÝlkÝlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 497 - 504 arasý.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Nazar Yazýyý Oku
    Biliþim sektöründe pazar payý durumu nedir arkadaþlar? Piyasayý kim domine ediyor rakamlar da
    Alýntý Originally Posted by canbaba06 Yazýyý Oku

https://imgyukle.com/i/kpBO38

Bu bilgi doðru ise ve bu performans devam ederse Ýstanbul da Turkcell ve Vodafondan sonra 3. Sýrada gözükecek Arena,Brighstar ile birlikte hesaplayýnca.
    Arena zaten Armada ve Penta nýn üstünde yer alýyor gözüküyor.Brightstar ile birlikte indeks teknosa kvk nýn da üstünde gözüküyor.

Üstüne Paynet in büyümesi,Arena Enerjinin katkýsý,Bulut,Tecno mobil derken acaba çokmu hayalciyiz.Yoksa sabýrsýzmýyýz bilemedim.

17 Kasým tarihli yazýlar.Resim artýk yok ama Ýstanbulda ki þirket büyüklüðü ile ilgiliydi sanýrým bu yazý.Yanýlýyorda olabilirim.
    Ytd.

2.  Alýntý Originally Posted by sorpressa Yazýyý Oku
    Alýntý Originally Posted by canbaba06 Yazýyý Oku

https://imgyukle.com/i/kpBO38

Bu bilgi doðru ise ve bu performans devam ederse Ýstanbul da Turkcell ve Vodafondan sonra 3. Sýrada gözükecek Arena,Brighstar ile birlikte hesaplayýnca.
    Arena zaten Armada ve Penta nýn üstünde yer alýyor gözüküyor.Brightstar ile birlikte indeks teknosa kvk nýn da üstünde gözüküyor.

Üstüne Paynet in büyümesi,Arena Enerjinin katkýsý,Bulut,Tecno mobil derken acaba çokmu hayalciyiz.Yoksa sabýrsýzmýyýz bilemedim.

17 Kasým tarihli yazýlar.Resim artýk yok ama Ýstanbulda ki þirket büyüklüðü ile ilgiliydi sanýrým bu yazý.Yanýlýyorda olabilirim.
    Ytd.

Hocam iþte bu yüzden dedim biliþim ve teknoloji büyük ve çok yönlü bir pazar.

Turkcell , vodafpne , teknosa , arena , indes hepsini ayný çuvala koyarsak yanýlýrýz.

Mesela Vodafone'un sattýðý mallarýn bir çoðu mesela Brightstarýn sattýðý mallar.

Teknosanýn satýþlarý aslýnda , arena , indes , pentanýn mallarý.

Yani pazara böyle bakarsak sapla saman birbirine karýþýr ve mükerrer satýþlar ortaya çýkar.

Mesela teknosa yýlda 10 milyarlýk mal satýyorsa , aslýnda bunun içinde 2-3 milyar arena malý da var. Bunlarýn hepsini alt alta toplarsak olmaz.

O yüzden bence pazara mikro boyutta toptancýlar , ithalatçýlar , distribütörler bazýnda bakmak lazým.

Teknosa perakendeci herkesin malýný satar o . Vodafone , turkcell de.

O yüzden Ýndes , arena , penta , armada , despec , datagate ve diðer ithalatçýlarý ve distribütörleri karþýlaþtýrmak lazým.

Yoksa bir sürü mükerrer satýþ olur ve biz sanarýz ki sektör yüzlerce milyar TL. Halbuki ithalatçýdan yada üreticiden perakendeciye gelene kadar bazen 2-3 el deðiþtiriyor mal ve herkes sanki ayrý malý satmýþ gibi görünüyor halbuki mal ayný mal.

3. 2 gun once deniz yatýrýmdan yapýlan alýþlar da isbankasýna gitti.
    adam taktik degiþtirdi farklý kurumlar kullanýyor 70 k uzeri alýslar bu adam diyebiliriz artýk.Alýþ tarzýný da ezberledim bu adam oldugunda haber vereceðim.1.051 milyon lot oldu toplam alýsý takipteyiz:O)
    Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.  Alýntý Originally Posted by borsavizyon Yazýyý Oku
    2 gun once deniz yatýrýmdan yapýlan alýþlar da isbankasýna gitti.
    adam taktik degiþtirdi farklý kurumlar kullanýyor 70 k uzeri alýslar bu adam diyebiliriz artýk.Alýþ tarzýný da ezberledim bu adam oldugunda haber vereceðim.1.051 milyon lot oldu toplam alýsý takipteyiz:O)
    Demek ki adam burayý okuyor.Bence bu gizemli ortak NoNamee :)
    Geçen sene tecno mobilin fabrikasýný geziyorum Pendik te demiþti.:kahkah:

5.  Alýntý Originally Posted by borsavizyon Yazýyý Oku
    2 gun once deniz yatýrýmdan yapýlan alýþlar da isbankasýna gitti.
    Bu bahsettiðiniz kiþi bireysel mi yoksa fon mu bu belli oluyor mu anlaþýlýyor mu

6. Ýþ yatýrýmdan iþlem yapan bebe kendi kendini tatmin ediyor sanýrým kademeye 1 lot satýþ koyuyor sonra 2 lot alýp hisseyi bir kademe yukarý kaldýrýyor kaç gündür ayný hareketleri yapýyor

7. Peki dolarýn artmasý nasýl etkiler arenayý?

8.  Alýntý Originally Posted by Nazar Yazýyý Oku
    Peki dolarýn artmasý nasýl etkiler arenayý?
    Dolar artarsa özsermayemizde artar.Özsermaye artýnca vergi çok ödenir.Vergi ödenincede net kâr düþer.

Sayfa 63/685 ÝlkÝlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •