Sayfa 63/246 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 497 - 504 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    CADJPY W1 - TREND: SATIŞ YÖNÜNDE (SL: 99,832)
    CADJPY D1 - TREND: ALIM YÖNÜNDE (SL: 94,902)
    CADJPY H4- TREND: ALIM YÖNÜNDE (SL: 97,776)

Hem D1 hem de H4 grafikte ALIM yönünde olunması H4 'teli ALIM işlemlerinin karla sonuçlanma olasılığını arttırıyor.
    Zaten açık olan işlemim 97,776 SL ile hala aktif. Yarın CAD ile ilgili önemli veriler var. O saate kadar ne yapacak bilmiyorum.
    Henüz yarın için ADR seviyesi hesaplanmış değil. Ama son 14 günlük D1 ortalamanın 146 PİP olduğunu görüyorum.

Alttaki Kırmızı Bölge: D1 Trendin yönünü aşağı çevirmesi için kırması gereken bölge
    Üstteki Kırmızı Bölge: H4 Trendin yönünü aşağı çevirmesi için kırması gereken bölge

DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Yatmadan önce yol haritamı koymak istiyorum. Halihazırda 2 tane paritede işlemim var. Bir tanesi GBPJPY, diğeri de CADJPY.

GBPJPY W1 - TREND: SATIŞ YÖNÜNDE (SL: 163,229)
    GBPJPY D1 - TREND: ALIM YÖNÜNDE (SL: 155,751)
    GBPJPY H4- TREND: SATIŞ YÖNÜNDE (SL: 159,634)

Bu durumda H4 'teki SATIŞ fırsatlarını görmezden gelip, sadece ALIM fırsatlarına odaklanacağım.
    Henüz yarın için ADR seviyesi hesaplanmış değil. Ama son 14 günlük D1 ortalamanın 233 PİP olduğunu görüyorum. Bu hiç de az değil.

Alttaki Kırmızı Bölge: D1 Trendin yönünü aşağı çevirmesi için kırması gereken bölge
    Üstteki Kırmızı Bölge: H4 Trendin yönünü yukarı çevirmesi için kırması gereken bölge

CADJPY W1 - TREND: SATIŞ YÖNÜNDE (SL: 99,832)
    CADJPY D1 - TREND: ALIM YÖNÜNDE (SL: 94,902)
    CADJPY H4- TREND: ALIM YÖNÜNDE (SL: 97,776)

Hem D1 hem de H4 grafikte ALIM yönünde olunması H4 'teli ALIM işlemlerinin karla sonuçlanma olasılığını arttırıyor.
    Zaten açık olan işlemim 97,776 SL ile hala aktif. Yarın CAD ile ilgili önemli veriler var. O saate kadar ne yapacak bilmiyorum.
    Henüz yarın için ADR seviyesi hesaplanmış değil. Ama son 14 günlük D1 ortalamanın 146 PİP olduğunu görüyorum.

Üstteki Kırmızı Bölge: H4 Trendin yönünü aşağı çevirmesi için kırması gereken bölge

Acelem var, hızlı hızlı yazıp gidecem. SL seviyelerinde güncelleme yaptım:

GBPJPY BUY işlemi için SL: 159,150
    CADJPY BUY işlemi için SL: 98,443 (iki işlemi de karda kapanacak şekilde kilitledim)

Herkese selamlar...

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Acelem var, hızlı hızlı yazıp gidecem. SL seviyelerinde güncelleme yaptım:

GBPJPY BUY işlemi için SL: 159,150
    CADJPY BUY işlemi için SL: 98,443 (iki işlemi de karda kapanacak şekilde kilitledim)

Herkese selamlar...

Hem GBPJPY hem de CADJPY stoplanmış. CADJPY 'de stoplar karlı olacak şekilde yukarı çekilmiş olduğundan, GBPJPY ile nötrlemişler birbirlerini.

Alım trendi geçerli olduğu için ALIM şansları kovalamaya devam edicem. gerçi bugünkü mumum kapanışı da önemli genel yön belirlenmesinde (benim bakış açımdan).

Yeni oluşan duruma göre bekleyen ALIM Emirlerimi yerleştirdim. Gece piyasa kapanmadan önce (devreye girmemeleri halinde) silecem işlemleri.

Selam

1.2050 den yeni Gbpusd satısım oldu..
    Ortalama için degil yeni sinyal icin..

Çok şükür üretebildi yeni bir fibo seviyesi

Akşam yazaicam yine

1.2050 Gbpusd sell.. Hedef 1.1950

Yeni pozisyon için. Eskilerde 1.06 yi bekleyecekler..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Hem GBPJPY hem de CADJPY stoplanmış. CADJPY 'de stoplar karlı olacak şekilde yukarı çekilmiş olduğundan, GBPJPY ile nötrlemişler birbirlerini.

Alım trendi geçerli olduğu için ALIM şansları kovalamaya devam edicem. gerçi bugünkü mumum kapanışı da önemli genel yön belirlenmesinde (benim bakış açımdan).

Yeni oluşan duruma göre bekleyen ALIM Emirlerimi yerleştirdim. Gece piyasa kapanmadan önce (devreye girmemeleri halinde) silecem işlemleri.

CADJPY 'nin yatacak yeri yok. Yeni uyandım. Bekleyen emrim devreye girmiş, 4 PİP sonra geri dönmüş, SL seviyeme dokunmuş ve sadece 4 PİP öteye gitmiş.

Gel de sinir krizi geçirme...

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Selam

1.2050 den yeni Gbpusd satısım oldu..
    Ortalama için degil yeni sinyal icin..

Çok şükür üretebildi yeni bir fibo seviyesi

Akşam yazaicam yine
    Hoşgeldiniz,

ben bugün çok çalkalandım.

Hoşgeldiniz,

ben bugün çok çalkalandım.
    Hoşbuldum Selim bey

Müsait değilim okucam dun akşam benden sonra yazdiklarinizi.. Ve yazicam da..
    Madem çalkalandınız ve haftasonu da geldi.. Bu iyi gider diye düşünüyorum..

Sayfa 63/246 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •