Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Siyaseti bırakalım işimize bakalım!!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
mevcut iktidarın devamı pek de iyi olmadı bence...millet olarak verilen bu kararın acılarını önümüzdeki günlerde çok yaşayacağız...seçim öncesi herkese her istediği verildi...tansiyona göre şerbet verildi..sahte bir bahar havası oluşturuldu..yakın geçmişte burada ben millet itifakının yerinde olsam gelin siz devam edin çünkü tam da pimi çekilmiş bir bomba kuçağa veriliyor demiştim...bakalım mevcut hükümet oluşturduğu bu enkazın sorumluluğunu yine dış güçlere mi atacak ?? merakla izliyor olacağım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ne yazık ki ekonomi ve siyaset iç içe geçmiş durumda ....çünkü her ikisi de gerçekte birbiri ile ilintilidir...birbirlerinin neden ve sonucudur...öyle siyaseseti konuşmayalım ile olmaz bu işler...siz başımıza getirdiniz...dış güçler değil...lütfen kimsecikler artık dış güçleri suçlamasın...hep birlikte çekeceğiz bu işkenceyi...zaman zaman bu seçimi de yad edeceğiz kimse kusura bakmasın...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
buda bana tecrübe olsun...bundan sonra her önemli olaydan önce muhakak nakite geçeceğim...riske girmeye hiç gerek yok..durup dururken sermayeyi eritiyoruz...mantığımız duygularımızın önüne geçmeli...
Bu milletin üzerinde oynanan oyunlar, kurulan tuzaklar, çıkarılan kumpaslar ve kan emici cevrelere ragmen bu ulke batmadı.
ALLAH ın yardımı var.
Borsa çıksın diye falan iktidar olsaydı sözleri hakikat değil.
Bunlar da algılari etkilemek için kullanıldı.
Ben siyaseti ne severim ne de girerim.
Lakin benim kutsallarıma, inanclarima geçmişi ve şimdiki vaziyeti damgali olan bir zihniyeti asla iktidarda gormek istemem.
Bütün varlığımı borsada bitirsem de istemem.
Kaldi ki bu zihniyetten terakki beklemek saflık olur.
Yabancının geçmişte ülkeyi, borsada geride bir sürü mağdur bırakıp terkedislerini gördük.
Dövizi yüksek bozdur,
Borsa da senetleri yukardan milletin eline medya pohpohlariyla ver,
Tekrar dövizi düsükten al ve kaç.
Yapılan budur.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demekki neymiş gerçekler sanal alemden çok farklıymış, milliyetçi devletine bağlı insanları hafife almamak gerekiyomuş, hayırlı olsun sonuçlar.
Hiç şüphen olmasın atar, atacak.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri