Sayfa 63/293 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 2341 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Elinize sağlık

Bu arada 64.xxx seviyelerini "bi tıklatır" diye düşünüyorum ben.

Lakin bu seviyelerde çeşitli Ichimoku, Pivot, Günlük Ortalama vb. dirençleri mevcut.

20 Haftalık ortalama da 65.455 USD seviyesi civarında. Yani büyük bir boğa koşusu olmayacaksa, buralardan(64.xxx) bir realizasyon olası diye düşünüyorum.

Beri yandan SEC Binance'e ayar verdi, bir boğa olacaksa en büyük borsalar arasında(coin borsası) bulunan tek şirket COINBASE(COIN) hisseleri de iş yapar. FED Eylül gibi faiz indiriminden söz ederse SP500 şirketleri zaten gider.
    Benim gibi direkt coin yatırımı olmayanlar için bir seçenecek de COIN hissesi gibi görünüyor.

NOT: Bugün %10 üzeri getiri mevcut an itibari ile. Düzeltme gelirse küfür yemeyelim.
    Geçmişte... Özellikle pandemide yaratılan emisyonu yakmak için güzel bir araçtı coin piyasaları.
    Şimdi biraz daha regüle etme, düzenleme çabası söz konusu.

Yukarıda yazdığım COIN(Coinbase) yaklaşık %15 gördü.

Özetle, DOW da coin piyasaları ile yarışabilir süreçte. Elbette abuk rakamlara giden altcoinler vb. olacaktır.
    Ezcümle hepimiz FED'in faiz indirimine bakıyoruz...

"Şahsi fikrim":
    Yukarıda belirttiğim 20 haftalık ortalama(ki kendisi Haftalık Bollinger bandın orta çizgisi olur) önemli bir gösterge olabilir diye düşünüyorum ben gelecek için...

Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    aynen yol kalabalık.
    64'ü göremiyorum ama 65.5 ve 66 var.

genelde de böyledir, bu piyasa hızlı çıkar yavaş düşer denebilir ama bu sene daha da bi abartılı geldi bana. yukarı doğru hareket edecekse patır kütür ortalamalardan iyice kopup, herhalde sertçe alım gelince de derin dönüşler yaparak gidiyoruz. bakalım anlarız niyetini, yine aldı sazı eline
    noktasal 66 yapmışız. aşağı bakınca ASAP_'ın 64'ü var (dün orası da varlık gösterdi gibi), tutmadı 62.5-62'ye (hatta pinle 61'lere) kadar hızlanan bir veriş olabilir (olur demiyorum).

oraya kadar bozmaz yukarıyı ama bitirip hızlıca dönmeli tabi o kadar gerilerse

daha yukarı istiyorsak makulu 62.5 çevresini kalıcı aşağı kırmayak artık

3.  Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    noktasal 66 yapmışız. aşağı bakınca ASAP_'ın 64'ü var (dün orası da varlık gösterdi gibi), tutmadı 62.5-62'ye (hatta pinle 61'lere) kadar hızlanan bir veriş olabilir (olur demiyorum).

oraya kadar bozmaz yukarıyı ama bitirip hızlıca dönmeli tabi o kadar gerilerse

daha yukarı istiyorsak makulu 62.5 çevresini kalıcı aşağı kırmayak artık
    Elinize sağlık.

4. Kısa/Orta vade yönün,
    yukarıda 20 Haftalık Pivot(an itibari ile: 65.553,17)
    aşağıda Aylık Pivot(64.390,34) altında/üzerinde günlük kapanışlar ile belirleneceğini düşünüyorum bireysel olarak.

ASSOLİSTLER soonadan çıkarmış...

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    KPL dayuda diyorki

51500 gelsin alırım... çok gözlersin... veririmi İT oraya
    didik ordan vemez... AL... almadı

07.07 de bunu demişiz, harfi harfine gerçekleşti (sen uydunmu dersen, HAYIR )

orta mektep... 3

geyometri... ÜÇGENDE BENZERLİK

bu iki ortalama birbirinden bu kadar uzak iken, alttakini KIRAMAZ (borsa üçün böyledir, bitcolin makrosunu siz biliyonuz.. ben TEKNİK anlarım sadece )

üstteki ortalamanın gücü onu yukarı çeker

aşağı-yukarı ile ortalamalar birbirine yaklaşır ve sonra karar verilir... KIRILIM gelir

DİPNOT : birçok grafiğimde gördüğünüz gibi.. öyle 50-100-200 gibi ağırlıklı ortalamalar çalışmaz piyasada, PALA onları kullanmaz

kullandıkları (sayıyorum ) 27--55--89--260 tır (2 grafikte 260lık nasıl mülümünen çalışıyor ) sizlerde bunları kullanın
    az keyfim yerine gelsin dirim nereye gideceğini
    Son düzenleme : çıtak; 17-07-2024 saat: 19:10.

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ASSOLİSTLER soonadan çıkarmış...

07.07 de bunu demişiz, harfi harfine gerçekleşti (sen uydunmu dersen, HAYIR )

az keyfim yerine gelsin dirim nereye gideceğini
    @çıtak başkan, twitter fenosuna bağlamışsın...

-"100 beğeni, 20 retweete" formülü vereceksin sanırım

...

...
    az sonna aldım, yazdım evet 51.5 biraz patlak bi beklentiydi (53.5tan o kadar zıpladıktan sonna) ama mecburen bekledim 57.5 çevresi n'oluyor diye.

Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    @çıtak başkan, twitter fenosuna bağlamışsın...

-"100 beğeni, 20 retweete" formülü vereceksin sanırım
    onları istemem

HÜSTAD ne demek ise ondan istiyom

herkeş bene HÜSTAD disin

Sayfa 63/293 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz