Sayfa 63/1009 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku

IsKur dedigimiz kurum kac tane Ust Duzey oyun programcisi yetistirmis issizler arasindan. IsKur islevini yapamiyor.
    Hangi kurum islevini yapabiliyor ki, siyaset disinda.

Vali'lermi ?, Generaller'mi ? Maliyeciler mi ?

2. Bitcoin hakkında güzel bir seminer:
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Biz de heryerde satiliyor.

Senior disindaki MALL dan birinde Lux bir pirlanticiya girmistim. Min 5k$ dan basliyor. 100k$ a kadar cikiyor.

Altin bilezik kolye Falan da satiyordu. Ama dusuk ayar.

Adam ile konustum. Neden satmiyorsunuz kulce diye? Devlet izin vermiyor demisti.

Yani senior icinde de AVM ler de de ABD de kulce ALTIN bulmak kolay degil. Ben gordugume inanirim. Duyduguma degil.

Amazon da var mi bak bakalim kulce altin? Herseyi satan Amazon neden kulce altin satmaz.

1 milyon$ lik Saat bile satiyor halbuki Amazon.

Coin ler disinda kulce yok Amazon da!

nereden uyduruyorsunuz bunları bilmem ki, bizde her yerde satılıyor dediğin çok atmasyon muhabbet..?

istanbuldaki avm.lerde kuyumculara git en az yarısında külçe altın bulamazsın, iddiasına girerim sıkarsa
    metro avm'deki kuyumcu benim arkadaş bizde külçe bulunmaz dedi mesela, her yer ne demek..?

amerikada külçe satılmıyor derken şimdi vay efendim amazonda niye satılmıyora çevirmişin işi,
    tam teyyare muhabbeti nerede bulursan oraya salla..

Daha entersan bisi diyeyim
    herif lisans siz excel kullaniyo- kirmizi bannet gormek ten gina geldi - ayip yahu
    3 kurus ver ya lisans al ya free lisans gomelim sisteme
    zahaahha

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Cok iyi analisttir Halil Recber. Milletin ebesini mikti.

Borsa 45 bin olacak diye israr etti. 101 bin oldu. Milleti iflas ettirdi.

Cok iyi analisttir. Para ile kurs verir.

Adamin kendisi zaten Bilse bir laptop bir hesap milyar $ kazanir ED SAYKOTA gibi. Kurs murs ne ugrasacak 3, 5 kurus ile.

Birakin bu soytarilari.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. Yüksek faiz ve sıcak para akışına rağmen son günlerde yükselen döviz kurları piyasaların seyri açısından yakından takibe devam edilecek. Dolarda çıkışın devamı açısından 3.65, geri çekilmelerde ise 3.58-3.56 tutunma noktaları olarak görülüyor
    Piyasalar gözünü dışarıya çevirdi. ABD Merkez Bankası (Fed) ile başlayan faiz artışı ve sonrasında bilanço küçültme beklentilerini diğer öncü merkez bankaları da takip edebilir söylemleri dış konjektörde piyasalar lehine olumlu havanın zayıflamasına neden oldu. Bu gelişmeler doğal olarak iç piyasalara da yansıdı. Fakat daha çok döviz kurları üzerinde kendini gösterdi. Sermaye piyasaları para piyasalarına göre daha sakin. Geçtiğimiz yıllarda sermaye piyasaları daha önce tepki verirdi. Borsa endeksi ve hisse senetlerinde bu aşamada zayıf kâr satışları olarak görüldü. Halbuki birkaç hafta öncesine kadar piyasaların genel beklentisi, ucuz ve bol likidite ile yükselen risk iştahından hareketle yaz aylarının rahat geçeceği ancak sonbahar gibi bir gerilme olacağı yönünde idi. Merkez bankaları kaynaklı gelişmelerin ABD ve Alman uzun dönemli faizleri yukarı çekmesi piyasaların “erken gardını” almasına neden oldu. Piyasalar bu gelişmeleri primli ve yeni zirveler deneyen borsa görünümleriyle karşıladı.
    DAHA DİRENÇLİ
    SINIRLI KALDI
    Avrupa Parlamento’sunun Türkiye ile ilgili görüşmeleri askıya alan raporu kabul etmesinin piyasalardaki etkisi sınırlı kaldı. Beklentilerin üzerinde gelen ABD tarım dışı istihdam verileri saatlik kazançlara yansımayınca FED faiz artırımında mevcut seyrin devam edeceği beklentisini korudu. Bu açıdan etkisi zayıf kaldı. Basına haber olarak yansıyan, merkez bankasının bankalara döviz swaplı mevduat uyarısının yanında yüksek mevduat faizi konusunda tartışmalar güncelliğini koruyor. Dış piyasalardaki parasal sıkılaştırma beklentileri ve piyasa Faiz oranlarındaki yükselişler, içeride bütçe açığı ve hazinenin yüksek borç çevirme oranları, son ay beklentilerin altında gelmesine rağmen yüksek seyrini koruyan enflasyon faizde gevşeme olasılığını zayıflatan bir durum.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Daha entersan bisi diyeyim
    herif lisans siz excel kullaniyo- kirmizi bannet gormek ten gina geldi - ayip yahu
    3 kurus ver ya lisans al ya free lisans gomelim sisteme
    zahaahha
    ters indikatörlere dokunma servet bey.

Youtube de bir video serisi var, eleman in esine green card cikiyor- bunlarda zerre ingilizce yok- ilk sene baya zorlaniyorlar once turkler in yaninda saatlik 2 usd a sonra baska bir turk ile de insaat isi yapiyor kocasi tabi ki gene az saat ucreti ile sonra bunlar serpiliyorlar esi kuafor kursuna gidiyor- ehliyeti deneme yanilma ile 4-7 kez girip alabiliyorlar, araba lari oluyo- eleman su anda 8 usd saat arti siparis basina usd ile gunde 4-5 saat olarak pizza dagitimi yapiyor mus florida da esi de garsonluk 2 tam 2 yarim gun - eleman halinden son derece memnun, amerikayi ovuyo- turkiyenin de iyi olmayan ozelliklerini yeriyo tabi ki- objektif bakis ile adamin dediklerine hak verilebilir- turkiye de eleman muhasebe isi yaparken esi de turizm acenta da calisiyormus- elbette ki ay sonu hic bi zaman gelememis- esinin abd ruyasi oldugunu o yuzden geldiklerini anlatiyor- yorum alabiliriz... aylik 3000 usd i geciyor kazancim diyo pizza dagitimi ile (sehir de yasamiyorlar- koy diyor ama karadeniz gibi yemyesil ortam, ic anadolu gibi degil)...........

bir kac sf onceki amerika yasamina ornek olsun diye yazdim...............
    eleman bi asgari maas ile 500 kilo kiyma alabilirim filan diyor - tabe- ona da soslu mu sossuz mu yorumu gelir ...
    1 kilo kiyma 3-5 usd diyor....
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8. OYNATMAYA AZ KALDI, DOKTORUM NERDE ?

ABD bombardıman uçakları Kore Yarımadası'nda http://bb.ht/3TnApJ

Sayfa 63/1009 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz