Sayfa 630/1001 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Boş baklavadan sonra ben hiçbir şeye şaşırmamayı öğrendim, yağsız tereyağı deseler de şaşırmam.
    Bir zamanlar Tepecik'te mandalar vardı.Hala devam ediliyormu bilmiyorum.
    Ama o mandaların kaymağından yarım yağlı tereyağına geldik maalesef.

2. Bitkisel margarin katkılı doğal tereyağ. Yersen. Ne yapsın millet herkes 750.000 tl mobilya alamıyor. Ha bu takımdan ayda 10 tane civarı satıyormuş. Yalan olmasın yada 400.000 lik takımdan. Yani milletin bir kısmı para gani. Ama şimdi bir alieye gıda yardımı yapıyorum. 2000 lerde servetin yüzde 60 yada 65 i yüzde 10 luk zenginde idi şimdi rakam 2 sene önce yüzde 80 idi şimdi yüzde 85 dir. Yani yüzde 90 olan halk yüzde 15 e talim.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Neden göçtü yeşil enerji hisseleri.
    Petrol fiyatlarında yeni zirveler ve rekorlar beklendiği bir ortamda, yenilebilir enerji firmalarının ön plan çıkması beklenmez mi,
    Bizim ülkede durum benzer mi?
    Bist de işlem gören bir güneş enerjisi firması var radarımda onun için sordum?

Kaça üretecek kaça satacak? Bu faiz ortamında nasıl kar edecek? Devlet enerji fiyatlarını olması gereken karlı noktalara çektirip hiper enflasyona izin verirler mi?

Hepsi hayaldi. Net kar etmeyen zombi şirketler.

Götteki Enerji gururla sunar. Sor bakalım niye iflas etmişler bu kadar yağlı ballı kar ediyor ise? Koç salak o zaman, gitti Tüpraşı aldı. Kim salak? Kesinlikle Koç değil. Hayalperestler salak.

Faizler düşükken herkes usta. Yüksek faizde sadece gerçek ustalar son sözü söyler.

Dev enerji şirketi iflasa yürüyor. En hızlı büyüyen 100 şirket listesinde 10. sıradaydı.

Adanalı, rüzgâr ve güneş enerjisi alanında çalışmalar yapan Enerji AŞ konkordato istedi.

https://www.paramedya.com.tr/devami/...-10-siradaydi/

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bir zamanlar Tepecik'te mandalar vardı.Hala devam ediliyormu bilmiyorum.
    Ama o mandaların kaymağından yarım yağlı tereyağına geldik maalesef.
    Hala daha var, nasıl olduysa manda yetiştiriciliği teşvik edildi ve manda sütü üretimi arttı.

Manda kaymağı ve manda tereyağı bol bulur hale geldi, manda kaymağı dondurması bile var.

Not : Bilmeyenler için yazayım, manda kaymağı ve tereyağı süt beyazlığındadır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    1 milyon dolar maliyetli füze ile.....

13 milyar dolarlık yüzen tabut Americano ...... kaputungen .......!!!!!!!!!!!!!
    Rusların kendi füze sistemi kendini koruyamiyor sen uçak gemisini vuracan. Kuzey Kore gibi boş boş atıyon.

6. Tokatlı buraya gelip ona buna saldırmışsin. Reha başkan Siyonist Yahudi dölleri dedi bir sürü. Ayhan başkan hastane bombalayan İsrail ile ilgili bir sürü yazı yazdı. Filistin deki masumluk için hepimizin canı yanıyor. Gücümüz yok ki İsrail'e dur diyelim devlet olarak. Sen direk salya sümük dalmış ona buna saldırmışsin sende aynı savunduğun akp liler gibisin değmezsin

7. Senin ülkende Uygurlara protesto hakkı tanınmıyor, ne anlatıyorsun. Milyonlarca soydaşların çin toplama esir kamplarında müslüman ve Türk olmalarından dolayı. Ama bir kere sesini çıkardın mı... neymiş siyonizm miş

8.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Senin ülkende Uygurlara protesto hakkı tanınmıyor, ne anlatıyorsun. Milyonlarca soydaşların çin toplama esir kamplarında müslüman ve Türk olmalarından dolayı. Ama bir kere sesini çıkardın mı... neymiş siyonizm miş
    Bizim soydaşlarımız Filistinlierden daha beter zulme uğrayor ne milliyetçiyim diye bisküvitci ne akp den ses yok. Onlar gavur mi ki ses çıkmıyor

Sayfa 630/1001 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •