Sayfa 631/1030 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Tulumbada su bitti....
    Satacak birşey de kalmadı...
    Köprü,otoyol ve milli piyangodan başka birşey kalmadı...
    Artık ne bulsalar atlıyorlar...
    İşsizlik fonunda 125 milyar tl var sanırım
    20 milyar dolar eder...
    Burayı sömürebildikleri kadar sömürüler artık...

saygılar/başarılar
    Unutmuşum
    Gelir beklenen kalemler arasında birde imar affı var (dı)
    Ancak biraz önce öğrendim ki imar affından elde edilen gelir beklenen/istenilen düzeyinin çok altındaymış...
    Of of offffff
    Hükümet burdan çok ciddi gelir bekliyordu...
    Öyle böyle değil...
    Hesaplarını bunun üzerine yapmıştı...
    Ama ellerinde patlamış.....
    Of of offf ülkemi çok ama çok zor günler bekliyor desenize...
    2019 keşke hiç gelmese...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben temiz 10 senedir filan ugramiyorumdur Garanti'ye..
    Bir kere bi yamuk yapti sildim defterden.
    Syg,
    Aynen ben de, hatırladığım 2008 de son olarak amex kredi kartını kapattırarak vedalaşmıştım, çok memnunum şimdi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. 450 bin için.Aylık Fiba %26...Teb %24...Halk %26

4. Bankamızın Türk Lirası cinsinden, 20.000.000.000 TL - (Yirmi Milyar Türk Lirası) tutara kadar, farklı tür ve vadelerde, bir veya birden fazla defada ve yurt içinde, halka arz yöntemi ile satılmak üzere sabit veya değişken faizli bono, tahvil ile tahsisli olarak veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere sabit veya değişken faizli bono, tahvil ve/veya kredi riskine dayalı ve diğer yapılandırılmış borçlanma aracı dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın her nevi borçlanma aracı ihraç etmesi kararının alınmasına; her nevi banka bonosu ve/veya tahvillerinin ve/veya diğer borçlanma araçlarının vadesinin 5 yılı aşmayacak şekilde belirlenmesi, piyasa koşullarına bağlı olarak iskontolu ve/veya kuponlu, kuponlu tahvillerin sabit veya değişken kuponlu olarak ihraç edilmesi, fiyatlamada ihraç edilecek tahvil ve/veya bononun vadesi ile uyumlu hazine bonosu ve/veya devlet tahvillerinden bir veya birkaçının referans olarak alınması gerekli görülmesi halinde belirli bir ek getiri ilave edilmesi, ilave edilecek ek getirinin oranının belirlenmesi veya ihraç edilecek bono/tahvilin faizinin önceden sabit olarak belirlenmesi, ödenecek faiz de dahil olmak üzere ihraçla ilgili tüm şart ve hükümlerin ve ihraca aracılık edecek aracı kuruluşun belirlenmesi ve belirlenen aracı kuruluş ile Aracılık Sözleşmesi imzalanması, söz konusu ihraçlar kapsamında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasası Kurulu ve diğer ilgili merciler nezdinde gerekli başvuruların ve sair işlemlerin yapılması ve tamamlanması hususlarında Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

Dün Garanti Bankasının Kap a yaptığı açıklama...
    Kredilerin (reel) küçüldüğü bir ortamda 20 milyar tl de neyin nesi?
    Az para değil...
    Batık kredilerin maliyetinin 1-2-3-5-10-x milyar tl olacağını mı öngörüyorlar acaba?
    Of of offffff
    Ülkemi çok zor günler mi bekliyor ne?
    Çok sıkıldım..
    Çok darlandım yahu....

Önemli Not:Bankacılığın "B" sinden anlamam

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5. 5.10.2018 tcmb fonlama verileri:

Tcmb öğle saatlerinde piyasaya likidite açığını kapatmak için tek kalemde %24 faiz ile ihale yoluyla 68 milyar TL verdi!.

Bu miktar sanırım toplam haftalık fonlama içinde tarihi olarak bakarsak ta günlük olarak fonlanan en büyük miktar. O nedenle akşam saatlerinde yeni bir tarihsel likidite açığı rekoru oluşması muhtemel.

Ayrıca bu devasa miktardaki büyüklükteki paranın enflasyon oranının altında bir faiz oranıyla piyasaya verilmesi de döviz üzerindeki baskıyı arttırabilir. Tcmb'nin ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Ya tahsili geciken alacaklar ciddi oranda artıyor ve bu likidite açığını baskılıyor ya da şu an çözemediğim başka bir politika izliyor.

Detaylara 18:10 gibi tekrar bakacağım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sen rahat ol.
    Ben gulpembenin en iyisini, soganin cucugu ile uzerlerine das baski extra virgin zeytinyagini dokerek yerim.
    Syg,
    soğuk sıkım keçboynuzu pekmezini de ihmal etme dudu abi hatay yöresi

7. Oran Alan varsa Paylaşabilir mi ?.

8. Burgan Bank 150k+ 32 gün 26

Sayfa 631/1030 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz