Sn boran yok ortalarda) acaba diyorum
))
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Boran da şirket adamı olabilir bunlara dikkat edin derim
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.63 yıkılırsa lüp lüp e devam derim . 1.59 altından her daim toplarım 1.66 - 1.69 arası çakarım . Olsa dükkan sizin ben geçen çıkışı aldım . Spek bunları da okuyor unutmadan yazayım .Kar hayırlı olsun ama mutlaka Rakı roka balık ( Lütfen Mercan yada Karagöz ) İle kutlama yapın .
1.62 ve 1.59 Yıkıırsa 1.51 görülecektir .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Kendi alıyor kendi satıyor başka bir şey yok. 2 günde 20 milyon hacmi geçti zaten 23 milyon kağıt var piyasada. Kim satacak bu fiyattan. İş girişimden iştiraklerle ilgili haber gelmediği mağlum, son zamanlarda radore dışında blog, gazete, dergi vs de haber de yok. Radoreyle ilgili şöyle bir haber var dileyen bakabilir
https://radore.com/blog/radore-turki...urduruyor.html
The man who passes the sentence should swing the sword
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Ciro da 235. oldu ve 35 yıldır Bilişim sektöründe hizmet veriyor .
Uyumlu değil 35 yıldır kürek çekmiş ama boşa . Ciro da daha iyi olabilirdi .
Bence hiç iyi değil sonuçta yazılanlar olumsuz , beğenmedim .
Türkiye de her yerde olduğu gibi başarısızlıkların ve yenilgilerin zafer olarak gösterilmesine alıştım .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri