Malesef endeksten 3.gundur negatif ayrismaya devam. Ama bekliyoruz ,Umarım bir bozulma yoktur formasyonda
Malesef endeksten 3.gundur negatif ayrismaya devam. Ama bekliyoruz ,Umarım bir bozulma yoktur formasyonda
[QUOTE=fenerbahceli;5157046]Malesef endeksten 3.gundur negatif ayrismaya devam. Ama bekliyoruz ,Umarım bir bozulma yoktur formasyonda[/QUOT
bu düşüşle yükselişin bittiğini söyleyemeyiz..hacımın düşük olması bu hareketin kar satışları olduğunu anlatıyor. fiyatlar cazip olunca
alımlar gelir ve yükseliş tekrar başlar. ana trend kırılmadıktan sonra uzun vadeli yatırımcı için sorun olmaz..
Grafik Yorumcusu
daha önce uyardığım takoz malesef işlemiş.umarım kısacıların canı yanmamıştır...takozun hedefi 42 civarı olsa da trendini koruyacağını düşünüyorum hissenin...bilançosu mükemmel gelecek çünkü...bu düşüşte zincir mağazaların beyaz eşya satışının engellenmesi mazeret olarak kullanıldı zannımca...trend dibine yaklaştıkça orta-uzun vadeciler için toplamaya mazeret olabiliyor...trendi bozmadıkça bu düşüşler fırsat olabilir YATIRIMCI arkadaşlara...
![]()
takoza çok fena taktın. bu senin çizdiğin yükselen takoz değil. yükselen takoz ile alçalan takoz arasındaki farkı öğrenmen gerekir.
"hem yükselen takoz hem de trendin korunması olmaz" bin defa da olsa olmaz. yükselen takoz yükselişi sonlandırır. görüntü
alçalan kama dır.(alçalan takozun daha hızlı gelişenidir. satıcılıar acelecidir. bu nedenle güçleri çabuk tükenir.) görüntüsünün
aksine gelecekte yükselişin devam edeceğine işaret eder.( yüzde seksen ihtimali)
Grafik Yorumcusu
senin derdin ne arkadaşım,polemiğe girmeyeceğimi söyledim sana...ben yorumumu yaptım,sen de yapmıştın...senin ki tutmadı...takozla ilgili gerekli açıklamayı yaptım,sen ısrarla kafanın dikine devam ediyorsun..takozların yükselen üçgene benzediğini biliyorsundur zaten...turuncu çizgilere odaklan,ben uyardıktan sonra turuncu takozu kırınca her gün aşağı inmedi mi hisse...senin yükselen üçgen teorin kısa vade çöp olmuş olabilir,ama trend bozulmadı orta vadede...ayrıca bırak şu kompleksi ve öğretmen edalarını...yorumunu yap,varsa uyarın uyarını yap -ama bana değil foruma...ben senin yüce üstatlığını ve bilgini sorgulamıyorum,sen de sorgulamayı bırak beni...
yükselen takozla ilgili sana bi foto daha atıyorum,bir daha bilgillerini gözden geçir ya da geçirme o sana kalmış...
![]()
Vestelin gaziyla gitme vesbecim. Hadi 50 üstü artık yav
Yer İmleri