Sayfa 631/691 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sakın o bir lotu satmayın sn tahminci.Siz bize lazımsınız ,bu kağıtda aydınlanma nedenim sizin bir yazınız olmuştu daha evvel alıntılamıştım,kağıtdan çıkarken gene alıntılarım.Bunda gün gün belirli bir plan uygulanmış ,o planın halen coşma evresinde değiliz.Adamlar halen toplama derdinde.O rasyolara takılmayın değerlemeler yıl sonunda değişir,kar bilançoya yansıtılır tüm rasyolar değişir.Ne zaman ki sizin ve benim entrylerimiz diğer entryler arasında kaybolur burası kalabalıklaşır o zaman bugünleri hatırlar ve kağıtla vedalaşırız.Henüz çok ama çok erken,helen iki yıl önceki değerine gelemedik.
    2 yıl oncesinin değil 5 yıl oncesinin fiyatına gelmedi kasım 2017 de 3,78 fiyat görmüş kağıda pahallı diyorlar.100 f/k ile işlem gören hisselere deli gibi saldırıyorlar 5 yıl oncesının fiyatına gelmemiş kağıt pahallı

Farkındaysanız uzun süredir bofa zararına işlem yapıyor ve kağıt yukarı gidiyor😂

Aynı şekilde doğandada

Sayın GP o konu benim de aklımı karıştırıyor.Trade edenlere de baya para kazanma imkanı veriyor.Bu kağıtda spek halan tek kuruş kazanmış değil.İlginç cidden.Ha işgyo gibi olacaksa ondan üçe beşe bakmıyorsa bilemem tabi.

4. üçe beşe bakmıyorsa bilemem tabi.
    Bugün resmen 35 bin Tl koydular cebime. İnanılmaz bir şey...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5. Burası zıt fikirler medeni bir ortamda tartışılabildiği için güzel. PD/DD si KLGYO nun yarısı kadar olan F/K sı daha düşük birden fazla GYO şirketi varken KLGYO benim için pahalıdır. Ucuz diyene saygı duyarım. ISGYO gibi gidecek olabilir o işler zaten temel ya da teknikle ilgili konular değil. YTD

Alıntı Originally Posted by sta Yazıyı Oku
    2 yıl oncesinin değil 5 yıl oncesinin fiyatına gelmedi kasım 2017 de 3,78 fiyat görmüş kağıda pahallı diyorlar.100 f/k ile işlem gören hisselere deli gibi saldırıyorlar 5 yıl oncesının fiyatına gelmemiş kağıt pahallı
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Burası zıt fikirler medeni bir ortamda tartışılabildiği için güzel. PD/DD si KLGYO nun yarısı kadar olan F/K sı daha düşük birden fazla GYO şirketi varken KLGYO benim için pahalıdır. Ucuz diyene saygı duyarım. ISGYO gibi gidecek olabilir o işler zaten temel ya da teknikle ilgili konular değil. YTD
    Evet aynen katılıyorum.
    Oyak yatırımın teknik analiz önerisinde vardı.2.90 hedef diye.
    Oraya yazdıydım bende)
    Kap düştü 400 milyon kredi aldık ilk yılı ödemesiz diye.
    Baba oğluna vermez bu devirde nerden aldılarsa😂
    Kapla birlikte millet saldırdı ise katliam oldu😂😂

7. Ben pek göremedim daha uygun başka GYO . Bir OZAK var bir de biraz TORUNLAR var. OZAK da iki yılda 2 liradan 12 liraya çıkmış. Başka sizin gördüğünüz var mıdır?

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bugün resmen 35 bin Tl koydular cebime. İnanılmaz bir şey...
    Belki de hedef o kadar büyüktür ki 35 bin onlara uc bes gibi geliyordur

Sayfa 631/691 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •