Sayfa 631/999 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    Yurt dışında kuşlar nasıl kapattı?
    Yarın bizde kuşlar nasıl olur? Yorum lütfen. Elimde kuşlardan biri var.

Yarın kuş günü olabilir mi?
    Delta air %9.5

2.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    American Airlines Group (AAL). +16,12%

Deutsche Lufthansa AG (LHAG) +9,73%
    Atmosferden çıkacaklarmış nerdeyse. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by urungu1907 Yazıyı Oku
    Bu ne biçim örnektir böyle. Bayağı ve seviyesiz. Ayıp ya... Karşındaki arkadaş kalender adammış fazla muhatap almadı seni ki dümdüz gitse haklı....
    maalesef Biz TÜRK' üz partiden bağımsız hepimizin yaşadığı Ahlak da Görgü kuralları da aynı.
    Dedim ya örnek nasıl yanlış yanlı okuyorsunuz yazıklarımı.
    Ben aslında uzatmadan diyorum ki Madem ANAvatan diyoruz aynı örneği anayla da yazarım aynı şey.
    Beni Kimse aldatmasın diyorum madem siyasetçisin CHP Li AKP li ot bok partili kandırılma. Dünya kadar bütçen var adam tut bilgi al kandırılma ya da geçip karşımıza ay payrdon biz kandırıldık aldatıldık deme.

Lütfen siyaseti bir kenara koyun tekrar diyorum PARA devreye girdi mi konu biter aldatılırsın da kandırılırsın da.
    Örneğim yazdığım kişiye değil. İngiltere AB' yi aldattı haklı haksız çıkmaya çalışıyor ne oldu?
    ABD bizi aldattı, Rusya bizi uçak krizinde aldattı..

Aslında bakış açışımızı körü körüne bağlanmak yerine Beni yöneten patronum, yöneticim, muhtarım,... diye devam ettririrsek herkes birbirini aldatıyor.

Maalesef herkesin refahı da hayatı da imanı da para oluyor.
    SGK lı çalışan eminim ki sağlık huzur mutluluk dışında dua ederken benim sevdiklerimin herkesin refahını koru diyordur..
    Bakış açısını lütfen erkek kadın gözüyle değil bu gözle okuyun, Ben bu konulara da niye böyle bakmıyoruz diye yazdım

4.  Alıntı Originally Posted by karizmacelal Yazıyı Oku

dow…..1990 Sovyetlerin dağılması ile baslıyan…….KÜRESEL EKONOMİK CYCLE IN.....2020 DE.....30 YILINI DOLDURDU.....

2001 DE İKİNCİ FAZI OLAN......ÜLKELER ARASI.....MAL....SERMAYE....VE İNSAN…...TRANSFERİ asamalarınıda bitirdi....

TRUMP la.....İZOLASYON BASLADI.....AMERİKA FIRST.....KASIM SEÇİMLERİ......yeni dünya düzenini belirliyecek….

yeni düzenden önce.....dow genelde 10 yıl önceki zirvesine düşer.....14 000.....
    Borsalar düşecekte şortcular izin vermiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by efeselcuk Yazıyı Oku
    maalesef Biz TÜRK' üz partiden bağımsız hepimizin yaşadığı Ahlak da Görgü kuralları da aynı.
    Dedim ya örnek nasıl yanlış yanlı okuyorsunuz yazıklarımı.
    Ben aslında uzatmadan diyorum ki Madem ANAvatan diyoruz aynı örneği anayla da yazarım aynı şey.
    Beni Kimse aldatmasın diyorum madem siyasetçisin CHP Li AKP li ot bok partili kandırılma. Dünya kadar bütçen var adam tut bilgi al kandırılma ya da geçip karşımıza ay payrdon biz kandırıldık aldatıldık deme.

Lütfen siyaseti bir kenara koyun tekrar diyorum PARA devreye girdi mi konu biter aldatılırsın da kandırılırsın da.
    Örneğim yazdığım kişiye değil. İngiltere AB' yi aldattı haklı haksız çıkmaya çalışıyor ne oldu?
    ABD bizi aldattı, Rusya bizi uçak krizinde aldattı..

Aslında bakış açışımızı körü körüne bağlanmak yerine Beni yöneten patronum, yöneticim, muhtarım,... diye devam ettririrsek herkes birbirini aldatıyor.

Maalesef herkesin refahı da hayatı da imanı da para oluyor.
    SGK lı çalışan eminim ki sağlık huzur mutluluk dışında dua ederken benim sevdiklerimin herkesin refahını koru diyordur..
    Bakış açısını lütfen erkek kadın gözüyle değil bu gözle okuyun, Ben bu konulara da niye böyle bakmıyoruz diye yazdım
    kess leennn ağlamayı....

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

6.  Alıntı Originally Posted by karizmacelal Yazıyı Oku

dow…..1990 Sovyetlerin dağılması ile baslıyan…….KÜRESEL EKONOMİK CYCLE IN.....2020 DE.....30 YILINI DOLDURDU.....

2001 DE İKİNCİ FAZI OLAN......ÜLKELER ARASI.....MAL....SERMAYE....VE İNSAN…...TRANSFERİ asamalarınıda bitirdi....

TRUMP la.....İZOLASYON BASLADI.....AMERİKA FIRST.....KASIM SEÇİMLERİ......yeni dünya düzenini belirliyecek….

yeni düzenden önce.....dow genelde 10 yıl önceki zirvesine düşer.....14 000.....
    Emmi sende şunun cevabı var mı? Bretton woods giris çıkış 30 yıl. Jas abi 1970 li yillardaki sp500 grafiğini veriyor böyle çılgınca bir çıkış sonra çöküş. Olmus. Benim aklım bilgim yetmez o çöküş bretton woods tan çıkıştandan dolayi mi oldu. Yeni bir çöküş olacaksa parasal sistemde birşeylerin değişmesi gerekmezmi? Kafam karisik bunu bi anlatsan.

7. ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    American Airlines Group (AAL). +16,12%

Deutsche Lufthansa AG (LHAG) +9,73%

Air France KLM SA (AIRF) +6,70%
    Rusya havayolu açılmış. Artık havaya girsek mi?

Havaya girmek manasında. Yatırım anlamında değil.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 631/999 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •