Sayfa 631/1040 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Gümüşte aşı haberi çıktı piyasanın sakin olduğu bir gün bir saat içinde 1.2 milyar ons satış yapıldı aniden.Dünyanın 1.5 yıllık üretimine yakın bir gümüş kağıt piyasada bir seansta satıldı.Bu geçmiş dönemler incelenirse defalarca yapılan bir manupilasyon,yapanlar belli ceza da aldılar.Reddit in olayından sonra tüm dünyanın gözü bu piyasaya çevrilince artık bu iş o kadar kolay yapılamıyor,bu saçma sapan düşüşler bence ondan,birileri kötü sıkıştı

Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    350-360lara kadar bu altın gelmesi normal. Tüm birikimi altına gömmektense kademeli bir şekilde alım çok daha iyi.
    Ytd
    Elbet değişik tarzda yatırım yapma şekilleri olabilir.Spek geleceği olan bir kağıtda hareketleri kontrol ediyor diye düşünün.Siz kağıdın geleceği olduğunu gördünüz yatırım yapmak istiyorsunuz kararınızı verdiniz,artık nasıl yatırım yapacağınız size kalmış.Ben altını 80 liradan beri topluyorum.Hedefim de 2026 yılına kadar beklemek.

3. Bugün para birimimiz dolar olsaydı altın gümüş yatırımı yapar mıydınız ?
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Elbet değişik tarzda yatırım yapma şekilleri olabilir.Spek geleceği olan bir kağıtda hareketleri kontrol ediyor diye düşünün.Siz kağıdın geleceği olduğunu gördünüz yatırım yapmak istiyorsunuz kararınızı verdiniz,artık nasıl yatırım yapacağınız size kalmış.Ben altını 80 liradan beri topluyorum.Hedefim de 2026 yılına kadar beklemek.

Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Bugün para birimimiz dolar olsaydı altın gümüş yatırımı yapar mıydınız ?
    Kesinlikle gümüş alırdım,altın için beklerdim.Yataya bağladığı anda onda da alıcı olurdum.Gümüş için tereddütsüz 30 dolara kadar her fiyatdan alırdım.Ondan sonra altın mı alayım gümüş mü diye düşünürdüm.Ben 2026 ya kadar bu rallinin devam edeceğini düşünüyorum.Açın bakın grafiklere 1970 rallisinde de ,1929 rallisinde de 2000 sonrasındaki rallide de hep geri çekilmeler olmuş bu seferki biraz uzun sürdü o kadar ,sonuç değişmez)))))))))

Biz Tl ile aldığımız için önemi yok dolar TL paritesi nasılsa yakında sıkıntımızı azaltır,amerikadaki yatırımcılara göre çok ama çok şanslıyız.

6. Sn Hkm
    forumdakilere caylak diye hitap etmesi normal ? benim o sahisa Hazimsiz demem anormal mi yani
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7. Eğer tl dolar karşısında değer kaybetmese çoğu yatırımcı altın gümüş yatırımı yapmayacağını düşünüyorum.
    Esas keramet TLnin değer kaybetmesi bence.
    Çoğu kişi değer kaybına uğramamak için altım alıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn Hkm
    forumdakilere caylak diye hitap etmesi normal ? benim o sahisa Hazimsiz demem anormal mi yani
    Ons 2000 dolar üzerinde geldi. Küresel riskleri gören büyük el bunu 2500 üstünde tutsaydı, elinde yeteri kadar var zaten ve bize almak İçin fırsat vermeseydi, hatta orada ihtiyacı olanlarda satardı, sonrada istediği rakama götürebilirdi. Ama bunu yapmadı, daha pandemi zirve yaşarken 530 liradan 397 liraya getirdi. Malasef ciddi yatırımcı bu türbülansı değerlendiremedi. Gözler tekrar 530 da, ne zaman gelir bilmek zor. Şahsen bende başka bir piyasada örneğin dolar yada borsa piyasasında işlem yapanların alternatif piyasayı iyi okuması gerektiğini düşünüyorum. Sizi okuduktan sonra 1929 yılları sebep ve sonuçları daha iyi anlaşıldı. Salt olarak 15 bin dolar onsa hedef verip dünyadan kopmak asla doğru değil. Teşekkürler.

Sayfa 631/1040 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •