Artan

81,95 10 09:55
12,10 10 12:17
89,30 9.98 12:17
325,00 9.98 12:17
8,88 9.9 12:17
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 12:17
257,75 -9.96 12:17
14,49 -9.94 12:16
34,22 -7.61 09:55
36,82 -6.88 12:17
Azalan Hisseler

İşlem

3.209.190.446,32 12:17
2.952.069.977,80 12:17
2.853.688.468,05 12:17
2.841.761.673,50 12:17
2.752.372.164,18 12:17
Tüm Hisseler
Sayfa 631/677 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641 ... SonSon
Arama sonucu : 5450 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    KAYNAK: https://haber.mynet.com/trump-in-ola...i-110107204579

TARİH: 13.04.2025 SAAT: 13:04

Trump'ın olası Türkiye ziyareti gündemde! Beyaz Saray'dan sonra bir açıklama da Bakan Fidan'dan geldi

Bakan Fidan,Şu anda kesinleşen bir husus yok, bu konuda çalışmalar sürüyor diye yanıt verdi.

BEYAZ SARAY'DAN DA AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Beyaz Saray Sözcüsü Leavitt, düzenlediği basın toplantısında ABD Başkanı Trump'ın gelecek ay Orta Doğu'ya yapacağı ziyaretle ilgili gündeme ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Leavitt, Başkan Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beyaz Saray'da ya da Türkiye'de bir araya gelmeyi planlıyor mu? sorusuna, Başkan'ın Suudi Arabistan'a gideceğini söylemek dışında şu anda yurt dışı seyahatiyle ilgili herhangi bir detaya sahip değilim. Ancak bu gezinin bir parçası olarak başka ülkeler de olabilir yanıtını vermişti.

Leavitt, Beyaz Saray'ın Türkiye'yi de söz konusu Orta Doğu gezisine eklemeyi değerlendirip değerlendirmediği ile ilgili soruya ise Şu anda detaylar üzerinde çalışıyoruz, bu seyahatin detaylarını mümkün olan en kısa sürede paylaşacağız. Seyahatin detayları teyit edildikten sonra hepinizi bilgilendireceğim demişti.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YTD
    geliyo geliyo sarı kafa
    ulan ne çok seviyonuz bir ..ıçını yalamadığınız kaldı
    hey Allahım bankanın düştüğü hale bak
    ky artık sarı çıyandan medet umar hale geldi
    banka yönetimi utanırmı bu durumdan hiç sanmam
    sarı çıyan osu..sa nem kapan başka bir senet varmı
    insanların o kadar ahını aldınız ki hisse fiyatının artık bir önemi yok
    her dava, mahkeme, sarı çıyan deyiminizde mide bulandırıyorsunuz
    alın davanızı başınıza çalın emi

2.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    geliyo geliyo sarı kafa
    ulan ne çok seviyonuz bir ..ıçını yalamadığınız kaldı
    hey Allahım bankanın düştüğü hale bak
    ky artık sarı çıyandan medet umar hale geldi
    banka yönetimi utanırmı bu durumdan hiç sanmam
    sarı çıyan osu..sa nem kapan başka bir senet varmı
    insanların o kadar ahını aldınız ki hisse fiyatının artık bir önemi yok
    her dava, mahkeme, sarı çıyan deyiminizde mide bulandırıyorsunuz
    alın davanızı başınıza çalın emi
    Pozitif, sana bir soru soracağım ama ciddi cevap ver, kardeş sen MALMISIN. Bu bankaya haksız hukuksuz yere ceza veren kim, ABD, şuan bu ülkeyi kim yönetiyor, TRUMP, tabiki bu adamın her söylediği çok önemli. Ortaya bir menfaat gelir, karşılıklı bir ticaret gelişir, pazarlık oluşur ve bu Halkbank davası biter.

PKK bitti, mayıs ayında resmen açıklanacak. Az uyanık ol, yada sen zaten uyanıksın da kimsenin ayıkmamasını istiyorsun, şayet böyle ise bu daha büyük bir mallıktır. Mal mal burada insanlara yazma. Bu şekilde devam edersen daha ağır laflar görmek zorunda kalırsın.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Pozitif, sana bir soru soracağım ama ciddi cevap ver, kardeş sen MALMISIN. Bu bankaya haksız hukuksuz yere ceza veren kim, ABD, şuan bu ülkeyi kim yönetiyor, TRUMP, tabiki bu adamın her söylediği çok önemli. Ortaya bir menfaat gelir, karşılıklı bir ticaret gelişir, pazarlık oluşur ve bu Halkbank davası biter.

PKK bitti, mayıs ayında resmen açıklanacak. Az uyanık ol, yada sen zaten uyanıksın da kimsenin ayıkmamasını istiyorsun, şayet böyle ise bu daha büyük bir mallıktır. Mal mal burada insanlara yazma. Bu şekilde devam edersen daha ağır laflar görmek zorunda kalırsın.
    5 yıldır mahkememi sürer
    piyasa 5 yıldır aynı şeyi satın alırmı
    hadi bende sana bir kaç soru sorayım kimin mal oğlu mal olduğu net anlaşılsın
    -madem hukuksuz yere ceza veren sarı kafanın ülkesi
    hukuksuz olduğunu düşündüğün(bana göre de siyasi)mahkemeye neden müdahil oluyorsun tanıma
    - hadi tanıdın avukat yolladın 5 yıldır yılan hikayesine dönen mahkeme dolayısıyla sana yatırım yapan inanan insanlara neden mahkeme süreciyle ilgili bilgilendirici açıklama kapa bildirmezsin en azından bunu haketmiyorlar mı
    -bu süreç içinde banka yönetiminin sorumlu olduğunu düşünüyormusun mesela geri alım yapararak veya kapa haber yollayarak yatırımının yanında olduğunu ezdirmeyeceklerini beyan eden açıklamalar göndermesi yerine bankamız kar amacı gtmemektedir açıklamasını nasıl karşılıyorsun haşmetlim
    -yeryüzünde başka bir senet varmıdır sarı kafanın ülkesiyle yatıp onunla kalkan sarı kafa osu..sa nem kapan
    sarı kafa geliyor diye zil takıp oynarken banka yönetimi de dahil hiç sorguluyormusunuz nerde kaldı bankanın prestiji hiç utanıyormusunuz
    ülkenin güzide bankası ne hale geldi diye
    -diyelim ki hadi ben malım 3 yıldır yatırımcıyı rezil ettiniz bu enflasyonist ortamda diye bas bas bağırıp uyardım
    beni dinleyip hisseye bulaşmayan mı karda yoksa bu hisseye bulaşıp rezil olanmı
    -çıkıp banka yönetimine 2 laf etmeyip 3 yıldır burda rezillikleri ayyuka çıkan banka yönetimini topa tutan hisselerin 15-20 kat gittiği bir enflasyonist ortamda hala mahkeme dava diyenlere tarih verip az kaldı dava düşecek tavan tavan gidecek algısı yapanlara bir şey söylemeyip bana sarmanız nasıl bir akıl tutulması acep insanların taktirine bırakıyorum

4. Sayın arkadaşlar, Halkbank üzerine genel bir yazı yazalım.

Aslında konu çok bilinmeyenli bir denklem, fakat bir noktada bu konu çözülecek. Süreyi bilmek elbette imkansız.

Halkbank seneler önce İran ile bir ticaret yaptı, petrol aldı veya buna benzer şeyler.

Abd ise o dönemde bu ticaret yasal değil, ben izin vermiyorum, seni cezalandırıyorum dedi.

Bu abd kendisi istediğinde bir ülkeyi yasal yada gayriyasal sınıfına almak konusunda özgür.

Para birimi usd dolaşımı bu ülkenin kendi elinde.

İstediğine istediği imkanı verip kısıtlayabiliyor.

Halkbankın ö dönemde yaptığı ticareti sınırlama olarak gördü.

Son 8 senedir gelen yönetimde aynı görüşleri devam ettirdi.

Bizim rusyada s400 almamız da bu süreci uzattı.

Şimdi farklı bir abd yönetimi var, parayı ve ticareti önemseyen bir yönetim.

Son 40 yıldır büyüyen ÇİN'e karşı Abd ekseninde bazı ülkelerin yer alması gerekiyor.

Türkiye de şimdi ÇİN'e karşı saf alacak ülkeler arasında.

Doğru anlatılırsa abd bu yasağı sonlandıracak.

Özetle bu 4 yıl içinde Trump bu şi çözecek ve banka özgürlüğüne kavuşacak.

Benim gözümde değeri 11 en kötü 11 dolar olmalı.

Ve hatta bu dava sonuçlanmadan haberi alanlar 11 dolara çok rahat getirecekler.

Sayın Çakır; güzellikle yazdık olmadı; delikanlıysan mesajlarımı alıntılama dedik olmadı.. Öğretmende olsan doktorda olsan insanız yanılabiliriz. Ama ard niyet olunca şahısa tanımlayacak sıfat bulamadım..Dün tesadüfen goody hissesine baktım, şahısa ait aynı seviyesizlik ordada var. Yani dünya senin olsa ne yazar SAĞLIK elden gittikten sonra ki yazdıklarına bakılınca da ALLAH şifa versin ne diyelim.
    SAYIN ÇAKIR; 5 Mayısta verilecek dilekçeden sonra Anayasa mahkemesi sürecini takip etmek ve Haziran// Temmuz aylarını bekliyerek gelişmeleri görmek gerekiyor. ÇÜNKÜ son durak olan BÖLGE ( Federal) mahkemesinden önce ki son Hukuki adımlar bunlar..
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YTD

6. Dünaynın en saçma cezası şuan Halkbank üzerinde. Hatta o kadar sacma bir ceza ki, ceza yok. Yani suç olsa oğlum senin cezan bu, git çek diyecekler. Ama ortada suç ve buna değer biçilen ceza yok.

Örneğin bir kaç ülke son 1-2 yıldır kendi para birimi arasında ticaret hesaplıyor, çin rusya birezilya gibi. Bu ülkeler aralarındaki ticareti dolar üzerinden SWİFT hattını kullanmadan ticaret yapmak istiyor.

Abd ise buna izin vermemek için şuan ÇİN'e karşı bir savaş başlattı.

Savaşın adı vergi tarifeleri ve bu savaş henüz yeni başladı.

Abd dünya izerinden bulabildiği kadar müttefik bulmalı.

Türkiye en önemli müttefik, İBB yi devlete verdi, Pkk yu devlete verdi, hatta bağladı, PYG yi Suriye ye verdi. Ve en önemlisi, Suriyenin özgürlüğünü Türkeye eli ile dünyaya verdi. Bunları okumak zor değil.

Ey GÖÇMEN, MİRA, beni okuyarsan gel kağıdına sahip çık. Bu tarz yazılar daha özgüdür, bana yazdırma.

7. Hürriyetin internet sitesinde birinci sıra haberi.

Alman medyası, ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası Türkiye'ye F-35 satışına sıcak baktığını ve bu durumun İsrail ve Yunanistan'ı alarma geçirdiğini yazdı.

8. Cevdet YILMAZ : ABD ile Halk Bankası dahil müzakere süreci işleyecek...

Sayfa 631/677 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •