DOAS fiili dolaşımı geç artırdı, BIST30'a bu dönem giremedi, ODAS'da Nisan ayında gaza basmışları 1,30 lardan 12 liralara gelmiş ve BIST30'a sokmuşlar.
CCOLA, AEFES ve ENKAI da çok Al-Sat yapılmadığı için BIST dışı kalmış gibi.
DOAS fiili dolaşımı geç artırdı, BIST30'a bu dönem giremedi, ODAS'da Nisan ayında gaza basmışları 1,30 lardan 12 liralara gelmiş ve BIST30'a sokmuşlar.
CCOLA, AEFES ve ENKAI da çok Al-Sat yapılmadığı için BIST dışı kalmış gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Kurumsal Yatırımcılar Derneği endeksleri var ama 2015'den itibaren BIST'e verilmiş, içinde hisse endeksi yok.
Yatırım yapılabilir hisse endeksi diye ciddi bir endeks de olmalı, birileri AL-SAT yapıyor diye endekse giriyor, vatandaş belki de alınmayacak hisselere otomatik ortak ediliyor. Bu sorun çözülmeli.
Bu konuda da duvar ile anlaşamadık.
Komşum duvardan gelen sesleri dinleme, sen kendin karar ver diyor ama bir şekilde görünmez güçler hayatı yönlendiriyor.
KAP: TURSG [VAKBN VAKFA ] TÜRKİYE SİGORTA A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1089328
Dosyalar:
Şirketimiz iştiraki Vakıf Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin %9,76'sını temsil eden hisselerimizin tamamının 17.634.837 TL bedelle tüm hak ve yükümlülükleri ile Türkiye Vakıflar Bankası TAO'ya devri amacıyla, alıcı sıfatıyla Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve satıcı sıfatıyla Şirketimiz arasında 06.12.2022 tarihinde hisse devir sözleşmesi imzalanmış olup hisse devirleri yine aynı tarih itibarıyla tamamlanmıştır.
Şirketimiz iştiraki Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin sermayesinin %0,25'ini temsil eden B grubu hisselerimizin tamamının 2.097.500 TL bedelle tüm hak ve yükümlülükleri ile Türkiye Vakıflar Bankası TAO'ya devri amacıyla, alıcı sıfatıyla Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve satıcı sıfatıyla Şirketimiz arasında 06.12.2022 tarihinde hisse devir sözleşmesi imzalanmış olup hisse devirleri yine aynı tarih itibarıyla tamamlanmıştır.
Şirketimiz iştiraki Vakıf Enerji ve Madencilik A.Ş.'nin sermayesinin %1,77'sini temsil eden hisselerimizin tamamının 2.494.349 TL bedelle tüm hak ve yükümlülükleri ile Türkiye Vakıflar Bankası TAO'ya devri amacıyla, alıcı sıfatıyla Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve satıcı sıfatıyla Şirketimiz arasında 06.12.2022 tarihinde hisse devir sözleşmesi imzalanmış olup hisse devirleri yine aynı tarih itibarıyla tamamlanmıştır.
Şirketimiz iştiraki Taksim Otelcilik A.Ş.'in sermayesinin %1,43'ünü temsil eden hisselerimizin tamamının 11.695.229 TL bedelle tüm hak ve yükümlülükleri ile Türkiye Vakıflar Bankası TAO'ya devri amacıyla, alıcı sıfatıyla Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve satıcı sıfatıyla Şirketimiz arasında 06.12.2022 tarihinde hisse devir sözleşmesi imzalanmış olup hisse devirleri yine aynı tarih itibarıyla tamamlanmıştır.
Şirketimiz iştiraki Vakıf Faktoring A.Ş.'nin sermayesinin %13,71'ini temsil eden A ve B grubu hisselerimizin tamamının tüm hak ve yükümlülükleri ile Türkiye Vakıflar Bankası TAO'ya devri amacıyla, görüşmelere başlanmıştır.
Sonra bulaşık makinasının içine bir böcek girmiş, ben bunu kast etmiştim dedi.
Sigortada geçen yıllarda sermayeler eridi, şimdi gelecek yüksek enflasyona göre prim topluyorlar ama enflasyon o kadar yüksek çıkmaz ise daha yüksek kar elde edebilirler bence.
Yer İmleri