Sayfa 632/652 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by celikahmet72 Yazıyı Oku
    Yılsonu; en kötü ihtimalle 8 ml faaliyet karı; yaklaşık 4.2’de kurlata bağlı toparlanma ile; 50 milyon ve üzerinde kar bekliyorum.
    Öldü değeri; bitti değeri kapandı değeri 2.52 dir yılsonu ile bu şirketin
    Bana göre Su an aslen; piyasa çarpanlarına göre; en kötü 3.25 fiyatlaması gerekiyor.
    İtalya çok şey değiştirdi.
    Ama sahiplerine kimse güvenmiyor.
    Herkes uzak durun tavsiyesi veriyor.
    Imtiyazli hisse yok bildigim . Sahiplerine taaa 2018 de de guven yokmus ama ben guveniyorum . Yoksa piyasa vurur malı elinden alır . Imtiyaz yoksa bunu yapacak davet edilecek fonlar var zaten .

İş oraya gitmesin ama yoksa

2.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Besbelli tek kalemde vermiş.
    Bilinen o ki; ortaklardan birisi senet satarsa fiyat aşağıya gider ve bir süre de bunun etkisiyle baskılanır.
    İlla da benim dediğim kesin doğrudur diye bir iddiam yok ama Özellikle Gentaş'ta böyle durumlar çok olmuştur.
    Şimdi bir ortak var ve şirketin inciğini cinciğini biliyor ama kısa süre önce 2,50'lerden satmayıp senet tam geberdiğinde 2 TL den tek kalemde veriyor.Bu mantıklı mı?
    Ve satış haberi gelir gelmez senet %6'ya yakın değer kaybetti.Varın siz düşünün.
    Ortaklar satinca durum bu demek ki ayni isler . Ama bist 3 senede %700 yapti tl bazinda . Sen ne yaptin acaba . 😀😀😀😀

Herzaman ayni sey olmaz şaşırt . Gordugum iscinin hakkini yemiyor yatirimcininda yeme yoksa malesef uzucu olur

3.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    değerli kardeşlerime bir şey hatırlatmak isterim.Bilenler bilir.
    Sanırım 2013 Eylül ayları idi.YTM,yani Yatırımcı Tazmin Merkezi diye devletin oluşturduğu ve elektronik kayıt yaptırmayanların hissesini bu merkeze aktarıp milletin malına resmen sahip oluyordu.Yani düşünün babamın hissesi var ve benim haberim yok.Ve babam bu hisseleri elektronik ortamda katıt ettirmeden ölüyor ve bu senetler YTM'ye kalıp o da satıyor.
    Sanırım aynı durumda olan birisinin 2.350.000 lot malına bu merkez koydu.Ve satmaya başladı.Üstelik Bu merkzein kuruluşunda yer alan bir maddede bu malları satarken küçük yatırımcıyı mağdur etmeme ilkesi vardı.Ama YTM buna uymadı ve mirasyedi gibi senetleri satmaya başladı.YTM'ye telefon ettim ve böyle satışın yasal olmadığını söyledim.Ama başındaki bayan mahkemeye başvurmamı önerdi ve Gentaş 1,02'yi gördü.Tabi malın çoğunu Kahramanlar ve o tarihte spek O.A aldı.Ama O sırada Kahramanlar düşüşe destek için 2 kez 1,08 den ve toplam 150.000 lot mal sattı.
    Bunu hiç unutamadım.Ölmüş insana tekrar ateş etmek gibiydi.Ama tabii ki bu işin başındakine bu senetler de yar olmadı.Bu yıl masasının başında hayata da Gentaş'a da veda etti.Ama insanoğlu bu.Yanındakiler besbelli bundan ders almadılar.Eh ne diyelim? darısı onların başına.
    Dun ki kap ı gonderende miras işi ölmüs diye duydum . Demekki patronlar ölenlerin malini ölü fiyatina kapma derdinde 10 yillardr hep . Yakismiyor . 3 gunluk dunya . Degmez daha fazla neyin sahibi olabilirsin . Malesef cok uzuldum ikinci bir yuzleri varmis

4.  Alıntı Originally Posted by Mavera Yazıyı Oku

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2018 haziran . Tl bazinda boyle surunen bir zoren felan vardi 1 e 5 yapti 😀😀 ben bunun kdr surunen bir iki sirket var biride bu .

Hemde buyume varken toki beklentisi varken . 70 milyon $ .

Ama su var sirket 10 yillardir ayni taktikle gitmis hep cakmislar surundurmusler 3 ay yukari 6 ay asagi . Istikrar sorunu var .

Tl bazinda bukdr surunmemesi lazim .

5. Sabirli olan yedirmesin bunlara derim . Buyuk bir fon gorup delik desik eder bunlari . Umarim 4.50 leride goruruz . Hepimiz icin daha iyi olur .

6. Tepeden %25 dusus oldu . Satmayan zaten satmaz daha da . Hacim zaten cok komik seviyede bunu nasil yildiz pazara almislar enteresan .

Sahiplerinn sirketine saygisi olmadigini gordum gecmis 10 yillik yazilarida okudum .

Sirketine saygisi olmayan yatirimciyada saygi duymaz .

Dilerim imtiyaz olmadigini bir fon gorur hosuna giderde sirkete alip.masaya oturur . Deva holdingde oldugu gibi

7.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Tepeden %25 dusus oldu . Satmayan zaten satmaz daha da . Hacim zaten cok komik seviyede bunu nasil yildiz pazara almislar enteresan .

Sahiplerinn sirketine saygisi olmadigini gordum gecmis 10 yillik yazilarida okudum .

Sirketine saygisi olmayan yatirimciyada saygi duymaz .

Dilerim imtiyaz olmadigini bir fon gorur hosuna giderde sirkete alip.masaya oturur . Deva holdingde oldugu gibi
    Sn. Şakir,
    yaklaşık 25 yıl bu şirketi izledim ara ara alıp sattım. Pek bir şey kazandığımı söyleyemem. Zaten hiç gittği vaki değildir. Bunlar bildiğiniz siteler esnafı sanayicilikle alakaları yok. Ancak bu aralar çok sıkıştılar hem kağıdı götüremiyorlar, hem de mal kaptırmaktan korkuyorlar. Tahtada mal olmadığını gören büyükler de ilişmiyor. Yıllardır durum bu, yatırımcısına karşı her türlü hainliği yapmıştır. Az olsun bizim olsun mantığı ile hasbel kader kağıda giren birkaç küçük yatırımcıyı tokatlamayı marifet görüyor bu sülale. İnşallah bahsettiğiniz fonlar gelir de bu gidişe bir son verir. Yoksa ky ile olacak iş değil.

8. 7.5 den aldik
    Elimize verdi spek
    Bilanco da cok ic acici degil
    Yanlis yaptik ama gec
    Mecbur bekleyecegiz
     Alıntı Originally Posted by MOONWALKER Yazıyı Oku
    Sn. Şakir,
    yaklaşık 25 yıl bu şirketi izledim ara ara alıp sattım. Pek bir şey kazandığımı söyleyemem. Zaten hiç gittği vaki değildir. Bunlar bildiğiniz siteler esnafı sanayicilikle alakaları yok. Ancak bu aralar çok sıkıştılar hem kağıdı götüremiyorlar, hem de mal kaptırmaktan korkuyorlar. Tahtada mal olmadığını gören büyükler de ilişmiyor. Yıllardır durum bu, yatırımcısına karşı her türlü hainliği yapmıştır. Az olsun bizim olsun mantığı ile hasbel kader kağıda giren birkaç küçük yatırımcıyı tokatlamayı marifet görüyor bu sülale. İnşallah bahsettiğiniz fonlar gelir de bu gidişe bir son verir. Yoksa ky ile olacak iş değil.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 632/652 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •