Sayfa 632/985 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by pedia76 Yazıyı Oku
    BÜLTEN BOŞ ÇIKARSA yarın kim kime verir belli olmaz
    İnş dolu çıksın da varsın herkes faydalansın...kimsenin kazancında gözümüz olmadığı gibi birilerinin zararında da mutlu olmayız
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

2.  Alıntı Originally Posted by katık Yazıyı Oku
    ülkemizin (hepimizin) kronik problemi, herkes her şeyi çok iyi biliyor. "sistemin al vermişti" iki teknik bilen bilge kesiliyo.. ne oldu bir haber geldi sistem mistem hak getire... kendi borsa tecrübene göre kendince bir stratejin var belki al-sat yapan birisin ya da başka bakıyosun borsaya, diğerlerinin de kendine göre sebepleri, beklentileri var ona göre hareket ediyo, sonuçta herkes kendi nasibini alıcak... ama senin tavrın hep şu ben biliyorum siz burada bilgisiz enayi gibi takılın....eee ne oldu sistemin ? ve hala kabul edip arkadaşlar ben de sizin gibi para kazanmaya çalışıyorum kendi bilgimce durum böyle, benim fikrim bu deyip fikir alış verişi yapmak yerine kibirli tavırlarla ahkam kesmeler ve yaptığın hatayı kabul etmeyip hala millete üstten bakmalar....nedir insanlardaki ego tatmini (aslında bu ego değil id ego durumu)
    Kiskaniyon dimi benim gibi bir becerebilsen....!!!
    Hosuna gitmiyorsa okumazsin yazdiklarimi .
    Ben simdiye kadar Borsada surekli kazanan birini gormedim....
    Sonucta bir gun kazanirsan - baska bir gun kaybedersin.

3. Şu ortamda bugün muafiyet reddi gelse tadından yenmez herşeyi unutturur Ama hissiyatım son güne kadar bekletecekleri yönünde.. Bir sürpriz gelse çok yakışır gerçekten..

4. buyrun oin .me kufur sıyaset yok nicksiz giris yook..................
    https://********/802-007-221
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Bize ne ulan senin kazancından kaybından, dünya yaşlandıkça ****** sayısı artıyor, bu ******lar bir de ******lıklarında ısrarcı oluyor, o daha da beter.

6. Yarin ne guzel basacagim... artik kactan olur bilemem

7.  Alıntı Originally Posted by Walter White Yazıyı Oku
    Şu ortamda bugün muafiyet reddi gelse tadından yenmez herşeyi unutturur Ama hissiyatım son güne kadar bekletecekleri yönünde.. Bir sürpriz gelse çok yakışır gerçekten..
    SON GÜNE KADAR demişsiniz ama yasal bir son gün var mı ki?

8.  Alıntı Originally Posted by pedia76 Yazıyı Oku
    SON GÜNE KADAR demişsiniz ama yasal bir son gün var mı ki?
    3 ay bayram haftası içerisinde doluyor. En geç bayramdan önceki hafta yayınlarlar maksimum oraya kadar bekletirler..

Sayfa 632/985 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •