Sayfa 632/1011 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Perakendeciler için, mesafe, indirimli ürün, tedarikçilere uygulacak vade vs bir kısım önlemler gelecek gibi. Bugün perakendecileri sattılar.

>>>>>>>>>>
    https://www.dunya.com/sektorler/gida...-haberi-690273

Kurum tarafından hazırlanan Türkiye Hızlı Tüketim Malları Perakendeciliği Sektör İncelemesi Nihai Raporunda, sektörde alıcı gücünün kötüye kullanılmasının engellenmesi amacıyla bazı düzenlemelerin hayata geçirilmesi gerektiği belirtildi. Bu çerçevede Perakende Ticaretinin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi Taslağında yer alması gereken hükümlere ilişkin bazı öneriler şöyle sıralandı:

...

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. pıst 100 de 4690 altı günlük kapanışlarda 4400 bölgesi yeni bant bölgemiz benim graflarımda.
    özelden soranlara cvp olsun.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. bugun endeks ağırlığı olup tuttukları 3 tahta var 17.00 dan sonra onlardaki oynaklık endeksin yarasının derinliğini gösterecek.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Yıllarca bekleyip son dakika bir sürü düzenleme yapılıyor.

Çok yakın mesafede şube açılması hem dükkan kiralarında mülk sahibine zam yaparsan çıkarım diyebilmek için ve hem de etraftaki esnafın cirosundan pay almak için olabilir.

Orada bir sürü zincir market olunca yeni girişlere de pazarı kapatmış oluyorlar.

Belirli bir şube sayısından fazla olanlar için mağaza başına yıllık vergi almak da çözüm olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Artık hisse almıycam dayu, senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir deye
    5202 den 2. Lönk cetonumu da attım, kademeli lönklüyüm
    Bende Ereğli'de Demir attım... hayırlısı

6. Noolluyor aqua?

7. 5200 to 5500 sadece 10 dakikada...

palanın canı sıkılmış...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. En dipten shortlatırlar aman dikkat :D
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 632/1011 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları