-
Benimi duydular ne 799.5 yaptı,yetmez tavanlaması lazım yılbaşı geliyor tavanı 858
-
Tavanlıyamadı 816 tökezledi,galiba yön yine aşağıya,çünkü tökezlediğinde yaptığı şey,bugün cuma olduğu ve endexsin 10 üzerine atmasıylan ayıp olur misali gazladı biraz.
-
873 yetmez,900 üstü en az,zaten şu anki seviye maliyetime yakın,900 üstü olursa anca düzdeyim,mecbur atmaya...ytd.
-
900 hele şükür karda sayılırız,inatlık böyle şeydir
...şimdi yüzümüz gülüyor,bu yükseliş sanırım yılbaşı yükselişi.
-
920...bu ayın 31'ne kadar sermaye artışından bahsediliyor fısıltılarda,eğer öyleyse tahsisli olursa çok iyi olur,halka açıklık oranı artarsa ölüm çukuru gurubundan çıkmış oluruz.
-
3 sene önce 150-200 oyalanıyordu bu nisanda zirve yaptı 1550 ile,peşi 714 cıvarına kadar düşüş,şimdi 900 üstünde ve haberler iyi,temennim uyuyan dev canlanır dolar bazında 50 dolar aşılır,aşılması için halka açık oranı en aşağı 5 olması lazım,oda tahsisliden geçiyor,bu güç şirkette var,bedelsiz durumuda var,temennim 2025 yılı bunun yılı olması...ytd.
-
Çoğu portföyüme göre bunda %70 varım,180 zarardan 400 kar fena sayılmaz,yani bunlar bin cinsinden,150-1500 arası geçti gitti,para elin kiridir oda kir oldu gitti,şimdi macera yeniden başlıyor inat ettik her düşüşte topladık,sadece 714 vermedi,750 üstünden 860 üstüne kadar topladık,koca şirket batacak değilya patronu tam patron,devamlı yatırım yapıyor,sadece bizi üzen,kızdıran bu kadar satışlara rağmen zarar açıklaması,zaten patronun kendisine mesaj attım koca adamsın para babasısın ne zorun var bu yatırımcıylan dedim,hernedense ondan sonra yükselmeye başladı,inşallah tesirim olmuştur bilemiyorum,bundaki portföyümün 3/1 kısımı 900 üstünden okuttum,giderse sorun yok,geri gelirse 800 ve altı tekrar alırız,pek ineceğini sanmıyorum,ben sağlamcıyım,öyle olmasaydı benim borsada ne işim var,bakın çoğu hisse topikleri boş,çoğunda benden başka yazan yok !!!, alımlar fena değil,bunun endexle ilgisi yoktur,düşerse düşer yükselirse yükselir,1000 üstü hesapları yapıyorum,inşallah giderse benimlen sizde kazanırsınız,biraz pahalı hisse o kadar...ytd.
-
Fısıltılarda hisse toplama falan geçiyor,sermaye artışı,bedelsiz,yatırımlara devam,bide şubatta bilanço iyi gelirse tadından yenilmez,bu ayın sonuna kadar herşey belli olur,950 oldu sinsi,sinsi gidiyor...ytd.
Hacim TL :
6.918.637
Hacim Adet :
7.431
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri