Sayfa 633/831 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    271,90 da bir direnç oluştu. Sanırım günlükçüleri dökmeden kırdırmayacaklar
    Sayın karayel ,
    Gördüğüm kadariyla asuzuda da pozisyonunuz var. Bende ufaktan asuzu toplamaya başladım bir yandan ama bayağı bir zirve yapmış. Asuzu için pozotifmisiniz?

OMIX X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Temettünün verildiği gün

QUOTE=hectoral;5853598]Sayın karayel ,
    Gördüğüm kadariyla asuzuda da pozisyonunuz var. Bende ufaktan asuzu toplamaya başladım bir yandan ama bayağı bir zirve yapmış. Asuzu için pozotifmisiniz?

OMIX X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]

Kıymetli üstatlar
    Temettünün verildiği gün hisseleri satarsak temettüden faydalanabilirmiyiz

3. Temettü günü elimizdeki hisseleri satarsak temettüyü alabilirmiyiz
    Yasa ne zaman satarsak alabiliriz

4.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Sayın karayel ,

Orada az bir miktar var. en az 3-4 senelik dursun diye aldım. Çok oynak bir hisse, ne olacağı ne yapacağı hiç belli olmuyor. Alırsanız sürekli fiyat takip etmemek gerekiyor.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

5.  Alıntı Originally Posted by sezar Yazıyı Oku
    Temettü günü elimizdeki hisseleri satarsak temettüyü alabilirmiyiz
    28 Mart günü seans açıldığında hisse elinizde olması gerekiyor. Açıldıktan sonra satsanız bile temettüyü haketmiş oluyorsunuz.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

6.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Orada az bir miktar var. en az 3-4 senelik dursun diye aldım. Çok oynak bir hisse, ne olacağı ne yapacağı hiç belli olmuyor. Alırsanız sürekli fiyat takip etmemek gerekiyor.
    Teşekkürler üstad.

7.  Alıntı Originally Posted by sezar Yazıyı Oku
    Temettü günü elimizdeki hisseleri satarsak temettüyü alabilirmiyiz
    Temettü den bir gün önce elinizde hisse olması yeterli. Temettü verildiği gün satsaniz bile temettü hakkiniz mevcut diye biliyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Temettü den bir gün önce elinizde hisse olması yeterli. Temettü verildiği gün satsaniz bile temettü hakkiniz mevcut diye biliyorum.

aynen öyle, doğrudur söylediğiniz.

Sayfa 633/831 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •