Originally Posted by
Garib Yolcu
Ben zaten 11 yıldır hep buradayım sayın hkm. Sayın STA 'nın dediği gibi doğru kağıtta olmak şartıyla uzun vadede kazanmak mümkün. Ben çok yakın arkadaşımın ısrarlı tavsiyesiyle THY bütün hisselerimi 2 TL den satıp bütün sermayemle bu kul hakkı yemez kurtların sofrasına düştüm. Eğer THY nı satmasaydım şu an 12 milyonum olacaktı. Veya o zamanlar Sasa alıp satıyordum. Sasaları satmasaymışım 480 milyon param oluyordu. KLGYO lotlarımı 11 yıldır hiç satmadığım halde bugun bir araba dahi alamıyorum. Bu Kul hakkı yemeyeceğiz diye insanları kandiranlari Allaha havale ediyorum. O ne güzel vekildir.
sayın garipyolcu öyle düşünürsek benimde aynı durumum var thy 2.65 den sattım sasa yı 0.70 den bile aldım o zamanlar sasa nın satış hikayesi vardı satış oldu yabancı bi firmaya sonra iptal dediler şimdiki gruba satıldı benim maliyetim 1.32 ye düşürdüm hepssini 1.75 civarı sattım 73 bin adet ... bölünmeler bedelsizleri filan hesaplarsak 500-600 tl ye denk geliyor .... 40 milyonu geçiyor eski para ile 40 trilyon 
uzuncu olmak lazım ama doğru zamanda doğru hissede
sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Yer İmleri