Sayfa 633/996 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    bunu görmemek yada görememek imkansız

ama hala savunan varsa bu cahillik değil düpedüz or. ..ck.luğu
    Einstein a amerikada bir toplantıda gazeteciler şu soruyu sormuşlar;
    Adolf Hitler hakkında ne düşünüyorsunuz? "iyi şeyler düşünmüyorum. Almanya'daki boş mideler sayesinde yaşıyor. Herkesin karnı doyunca, o da gidecektir." demiş.
    Bu bize her şeyi açıklıyor zaten.... bizde de aynı olay geçerli değil mi dostum?

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Adolf Hitler hakkında ne düşünüyorsunuz? "iyi şeyler düşünmüyorum. Almanya'daki boş mideler sayesinde yaşıyor. Herkesin karnı doyunca, o da gidecektir." demiş.
    Bu bize her şeyi açıklıyor zaten.... bizde de aynı olay geçerli değil mi dostum?
    herkesin karnının doyması ile gitmez bizde.. burada olay tamamen kültürel.. kutuplaşma.. ve dini söylemlerin bazılarına gelen cazibesi..kendi inandıkları dinin koskoca evrendeki sözde tek hakikat olduğu yanılgısı üzerinden diğer herkesi aşağılama ve küçümseme.. söylenecek çok şey var ama pzt sabahı şimdi kendi canımı sıkmak istemiyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. FINANCIAL TIMES

FINANCIAL TIMES’A KONUŞAN UZMANLAR: POTANSİYEL BÜYÜK SONUÇLARI OLABİLİR

Uluslararası uzmanlar, Türkiye’nin Karadeniz’deki doğalgaz rezervi keşfini İngiliz ekonomi gazetesi Financial Times’a yorumladı.

Danışmanlık şirketi Wood Mackenzie’den Ashley Sherman, daha fazla sondaj kuyusuyla keşfin kesinleştirilmesi gerektiğine işaret ederek “Fakat bu, bu zamana kadar Türkiye’de ve Karadeniz’de yapılmış en büyük keşif. Türkiye’nin enerji tedariki ve Karadeniz’in derin deniz varlığı konusundaki söylem üzerinde potansiyel olarak çok büyük sonuçları olabilir” dedi.

https://www.hurriyet.com.tr/galeri-s...rdu-41592777/3

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    bu zihniyeti doyurmak imkansız

doyursa doyursa sadece kara toprak doyurur.

yıllardır bu zihniyetin pisliklerini çekiyoruz.

a kişisi gitti b kişisi geldi o gitti başka biri geldi.

kafa hep aynı

din istismarı yapan hırsız vicdansız yalancılar

ama hak veriyorum insanı en basit din ile kandırabilirsin.

en basit örneğide binlerce din olması ve hemen hemen herkesin taraftarı olması gibi.

çünkü sonucu aynı olupta senin dahi bilmediğin bir olguyu ayakta tutmak her zaman cezbedicidir.

saygılar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ''DAĞ FARE DOĞURDU'' olayı bu.

usdtry : 7.3460

endeks çok hızlı hareket etti açılışta.. yazmak manasız oldu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Mehmet Emin Karamehmet Titanik gibi iş adamıydı, batması zordu, adam borçlarını ödeyemiyormuş. Petrol işine girmişti belki yurt dışında parası vardır.

>>>>

http://www.patronlardunyasi.com/habe...iz-soku/239443

Bir zamanlar Türkiye'nin en zenginiydi!

İş Bankası'ndan Karamehmet'e haciz şoku!
    Türkiye’nin en köklü ÅŸirketleri bankadan çektiÄŸi milyarlık borcunu ödeyemedi.

Holdinge ve garantörlerine ihtar edildiÄŸindeyse sonuç alınamadı. Banka, 1 milyar 141 milyon 995 bin liralık kredi borcunun tahsil edilmesi için ihtiyati haciz talebinde bulunarak Asliye Ticaret Mahkemesi’nde dava açtı. Banka kesinleÅŸmiÅŸ borcun ÅŸimdilik 250 milyon lirasını istiyor.

...
    Eline gelen kartları kötü oynamış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    SPK nın normal koşullar altında çalışan bir piyasamız varsa Reuters kuruluşu için Türkiye 800 milyar m³ doğalgaz rezervi buldu açıklaması için yatırımcıları yanıltıcı haberden soruşturma açması gerekirdi. Açmayıp sessiz kalırsa bu da ayrı bir sıkıntı olabilir kendileri için..
    Ben Petkim veya Tüpraş alsaydım bunu öne sürerek SPK ya şikayet ederdim. Ha giden geri hemen gelmeyebilir ama en azından ceza alabilmeleri için bir başlangıç olurdu. Bi de nasıl ki daha önce kimler dolar aldı falan araştırıyorlardı peki kimler geçen hafta Petkim Tüpraş alıp Cuma yüksekte sattı bunu da araştırsınlar. İstediğin zaman ve miktarda almak satmak serbest ama kamudan kimler bu hisselerde işlem yapmış/yapmamış çok ilginç verilere ulaşabilirler.
    Önce en az 3 sene sonra çıkacak doğalgazla Tüpraş ve petkimin ne alakası olduğun açıklayıp, sonrasında reutersi suçlayabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 633/996 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •