Sayfa 633/813 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. teşekkürler Sn nosfecagri
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Bidbas,

Bilanço tarihinde usd net pozisyonu +400 bin idi. Yani borcu var alacağı var nakit o şu bu derken net nakit +400k usd, yani döviz açık pozisyonu yok idi.

Sn. Tinaz da bence onu söylüyor.

Bu piyasada çok aşırı fırsat veriyor, gerçekten ilginç hayırlısı olsun.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bi kac saate olmadi yarina kafayi cevirmesi muhtemel umarim trendini bozmaz.

3. Bntas ta satışlar adet bazli düştüğü için mi 3 tllere kadar saldi veya cabuk toparlanamadi analamadim. Stoklari boşuna yaptığını düşünmüyorum kisa surede yatırımların bir kısmınin devreye alinmasini, ihracat oranlarinda ve satislarda artma bekliyorum. Faaliyet raporlarinda yatırımlarla alakalı yil sonuna kadar 23 ml civari ödemenin yapılacağı yazılmışti. Bunun dışında sorduklarim piyasadan 2 ay once 8 tl ya aldığı 5 lt tenekeyi gecen ay 12 ye gecen hafta 14 e ve bu hafta 18 e aldığını söylüyor. Araştırınca sarkap tenekenin internet satışı var ve 17.5 ile 22 arasi sattığını goruyorum. Yani bu ceyrek ve önümüzdeki ceyrek cok iyi kârlar gelecektir. Bu ceyrek kambiyo kari haric karin 6-8 arasi degil 12-15 arasi gelmesini 2022 ilk ceyrek 15 ml üstü net kar gelmesini bekliyorum. Bakkal hesabi fazlasi olacak azi olmayacaktır yani biraz daha sabir göstereceğiz artık...

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Tuvalet kağıdı bile senden pahalı oldu... Ambalaj kağıtlarının tahtalarında bir durgunluk söz konusu. Beklemek lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Bi kac saate olmadi yarina kafayi cevirmesi muhtemel umarim trendini bozmaz.
    Arada bir dürtün bunu sayın bidbas[emoji4]
    Sizi dinleyecek gibi[emoji4]

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. İlginc bir sekilde teknige gore hareket ediyor. Ne zaman bozcak diye bekliyorum
     Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Arada bir dürtün bunu sayın bidbas[emoji4]
    Sizi dinleyecek gibi[emoji4]

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu endekste 3 lü fiyatlarda nadir senet kaldı.Bu konuda tebrik etmek lazım.

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Hadi be feride yeter bu naz

Sayfa 633/813 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •