VIOP negatife geçti
VIOP negatife geçti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*odd: 9 kasım ayı sonunda türkiye, %28,9 azalış ile avrupa otomotiv satışları sıralamasında 9. ülke konumunda yer aldı
*odd: Kasım ayı sonunda türkiye, %25,63 azalış ile avrupa otomobil satışları sıralamasında 9. Oldu
*odd: Kasım ayı sonunda türkiye, %38,7 azalış ile avrupa hafif ticari araç satışları sıralamasında 8. Sırada yer aldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Içişleri bakanı soylu: Sadece 2014'te 5 bin 558 kişinin katıldığı terör örgütüne bu yıl katılan kişi sayısı 117'dir
572 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi. Atama sonuçları saat 17.00'de dpb.gov.tr internet adresinden duyurulacak.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri