Kalabalık bir caddede çok büyük kavga çıkıyor emniyet güçleri olaya müdahale için değil görev süresi dolduğu için toplu taşımaya binmek için oraya geliyor .
Hepside 20 lik delikanlı ve genç kızlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kalabalık bir caddede çok büyük kavga çıkıyor emniyet güçleri olaya müdahale için değil görev süresi dolduğu için toplu taşımaya binmek için oraya geliyor .
Hepside 20 lik delikanlı ve genç kızlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fransa'da daha iyisi yasallastirilmis.
Noter'de anlasma yapiliyor ve hemen hemen evli bir cift gibi yasiyorsunuz. Sorumluluklar dahil. Vergi boyutunu unuttum, ama hatirladigim kadari ile devlet evli bir cifte verilen haklarin cogunu veriyordu. Ayrilmak istediginizde noter tarafindan anlasma iptal ediliyor ve her iki taraf yoluna devam ediyor.
Mahkeme, bosanma davalari falan yok.
Egedukun sistemi burda tutmaz
Bati dunyasi bakma delikanli
Kadin sevdim dogurdum diyo
Kilisede vaftiz ediyo cocugu
Bizimkiler beraber yasasada cucuk yerine sucuk yapiyo
Yani evlilik bi nevi sart burda
Bu ka basit ya
Gafa yormayin
Uzun sure partnership isi
bi yerden sonra sokmez burda
Ayrica bi sure beraber yasadin diyelim fransa da fransiz kadinla
Evli olmasanda
Ayrilirken
Sana dava acip
Malinin yarisina ortak olur
Avusturalya amerika hep ayni da
Bizimkiler bilgi sahibi olmadan uydurmayi sever
Yani kafana uymadi
Bas tekmeyi
Yok
Hic bi yerde
Cehaletin organize hali))
Malesef
Her ortamda
Crash tüm hızıyla yolda.!!!!
Naylon paralar havada uçuyor.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bu saçma değil mi ? Evlilik (resmi nikah) dediğiniz şey zaten hukuki bir anlaşma değil mi ?
Mesela çocuk olursa velayet konusuda sözleşmeye mi yazlıyor. Bunun yerine evlilik ve boşanmayı kolaylaştırsalar daha rasyonel değil mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Biri yasa, digeri iki kisi arasinda olan bir anlasma.
Anlasmayi iptal etmek kolay.
Yasalari degistirmek (tüm ülkeler icin) kolay degil Cok cesitli düsüncelerin ortak zeminde bulusarak parlemontada karar cikarmalari lazim.
Özellikle evlilik konusunda kiliseler cok cazgirdir.
Fransa daha kolay bir yöntemle vatandaslarina alternatif sunmus.
Beraber yasama Avrupa'da zaten sorun degil. Ama ciftlerin birbirlerine finansal, sosyal destek saglamalarini yasa ile korumaya almis, evlenmemis olsalarda.
Örnegin GER'de evlenmeyen ciftlerin (cift olarak kayit ettirmislerse kendilerini) hastalik, issizlik vs. durumlarda finansal yükümlülükleri var, ama vergi verirken evli ciftlerin haklarina sahip degiller tam olarak (bir kac yil öncesine kadar hic bir hakka sahip degillerdi). Fransa, kesin emin degilim, bu haklarida veriyor ciftlere sanirim.
Bence Fransa cok akillica bir yol bulmus.
Ciftlerin karari ise bu, noter'deki anlasma yeterli bence.
Yoksa, ayaklarina pranga vur, anahtari da en ahlaksiza ver, bu is degil.
Hatirlarim, bir arkadasimin basina geldi, anlasmali bosanma, her sey tamam, heyecan icinde gitti durusmaya, Hakim Hanim gelmemis, dis randevusu varmis.![]()
Yer İmleri