-
' Metal Masters ' Metallica, Load albumunun 2.single'i Hero Of The Day'i 9 Eylul 1996'da Elektra Records etiketiyle yayinladi.
-
2 Akademi Odul adayligi bulunan, Rocky filminde Rocky'nin antrenoru Mickey Goldmill karakterine hayat veren Amerikali aktor Oliver Burgess Meredith'in olum yildonumu ( 9 Eylul 1997 )

-
Italyan pop - rock muzik tarihinin en taninmis ve en etkili muzisyen ve yazarlarindan Lucio Battisti'nin olum yildonumu ( 9 Eylul 1998 )
Nereye gidersin yalniz kaldiginda / Dove vai quando poi resti sola
anilar, bilirsin teselli etmezler. / il ricordo come sai non consola

Simdi kiminlesin bilmiyorum
Ne yapiyorsun bilmiyorum
Ama tabi ki ne dusundugunu biliyorum
Bu sehir cok buyuk
Bizim gibi iki kisi icin
Umudum yok ama birbirimizi ariyoruz da ariyoruz
https://www.youtube.com/watch?v=QBVcYgJ-RPE
-
10 bolumluk Kardesler Takimi ( Band of Brothers ) dizisi, 9 Eylul 2001 tarihinde HBO kanalinda yayinlanmaya basladi.

" We salute the rank, not the man! / Si saluta il grado, non la persona. "
-
Ingiliz rock grubu Deep Purple, 17.studyo albumu Bananas'i 9 Eylul 2003'de EMI Records ( Avrupa & Japonya ) etiketiyle piyasaya surdu. ( Amerika: 7 Ekim 2003. Sanctuary Records )
-
Amerikali Nu metal grubu Evanescence, Fallen albumunun 2.single'i Going Under'i 9 Eylul 2003'te Wind-up Records etiketiyle yayinladi.

https://www.youtube.com/watch?v=CdhqVtpR2ts
-
Isvecli rock grubu Europe, 8. studyo albumu Last Look at Eden'i 9 Eylul 2009'da earMUSIC / Edel ( Avrupa ) JVC / Victor ( Japonya ) etiketleriyle piyasaya surdu.
-

" Bununla birlikte yasamak, cabalamak gerekiyordu. Hayatin bu cozulmez sorunlarinin baskisi altinda olmak korkunctu; tek onlari unutayim diye onune ilk cikan seyin cekiciligine kendini kaptirivermisti. Her cesit topluluga girip cikiyordu; cok iciyor, tablolar satin aliyor, yapi yaptiriyor, ozellikle okuyordu.
Okuyor, eline gecen her seyi okuyordu ve oyle okuyordu ki eve gelince daha usaklar elbiselerini cikarirken kitaba sariliyor, okuyordu; okumaktan uykuya; uykudan salona, kulup gevezeliklerine, gevezelikten icki alemine ve kadinlara, icki aleminden tekrar gevezelige, okumaya ve saraba geciyordu. Sarap icmek onun icin gitgide hem bedensel, hem ruhsal bir gereksinim halini aliyordu. " Lev Tolstoy, Savas ve Baris
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri