Sayfa 635/1006 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Merkez bankasının seçimden önce acil toplantıyla yeniden faiz arttırması lazım Yoksa Doların ateşini bu düşük faizlerle düşürmek mümkün değil dolarda yeni zirvelerden önce şimdiden şok faizi yapması gerekiyor yoksa bu faizler eski normlara göre normal ama yeni normlara göre çok düşük kaldı.

Dörtnala yükselen dolara karşı gıdım gıdım verilen faizler etkili olmaz

2.  Alıntı Originally Posted by tr123456 Yazıyı Oku
    Gece Gündüz Hesap %17 Mi Oldu Sordunuzmu Siteden Kaldırdılar Oranları
    Hayır sormadım onu
    Birazdan öğrenir yazarım

3. Bu sabah ATV haberlerde izledim.''24 hazirandan sonra biz Moodys e operasyon çekeceğiz.Biz Moodys e üyemiyiz.Ekonomimiz iyiye giderken neden notumuzu düşürüyorlar bu insanlığı sığar mı (Son kısmı benim anlamlandırdığım).'' diyor.Seçimden sonra mevcut hükümet devam ederse bundan sonra ne borsaya girilir ne TL de kalınır.Ülkeyi tamamıyla batırırlar.

4. Faizci yıllardır o kadar çok ezildi ki bu seçim öncesinde gıdım gıdım verilen faizlere teselli bulur hale geldi ama diğer yandan hızla yükselen dolar yüzünden alınan bu faizlere rağmen hızla eriyen TL birikimlerimiz sözkonusu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by hayırlı sabahlar Yazıyı Oku
    Bu sabah ATV haberlerde izledim.''24 hazirandan sonra biz Moodys e operasyon çekeceğiz.Biz Moodys e üyemiyiz.Ekonomimiz iyiye giderken neden notumuzu düşürüyorlar bu insanlığı sığar mı (Son kısmı benim anlamlandırdığım).'' diyor.Seçimden sonra mevcut hükümet devam ederse bundan sonra ne borsaya girilir ne TL de kalınır.Ülkeyi tamamıyla batırırlar.
    Sen merak etme meletirler onlari..
    Diz cokerler para icin.
    Su anda secim oncesi diye kuyrugu dik tutmaya calisiyorlar.
    Faiz dusecek dusmeli diye diye 500 baz puan artirim yapanlar bunlar degil mi?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Evet.
    17 güncel oran

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hayır sormadım onu
    Birazdan öğrenir yazarım
     Alıntı Originally Posted by tr123456 Yazıyı Oku
    Gece Gündüz Hesap %17 Mi Oldu Sordunuzmu Siteden Kaldırdılar Oranları

7. Fed bedava para yok diyor 4 kez artış diyor eğer biz hala akdeniz akşamları bir başka oluyor şarkısı eşliğinde rehavet içinde bu süreci yönetirsek işimiz zor birde para politikamızdaki gevşek duruşun yanı sıra mali gevşeme problemimizde varken

8. ICBC dün alınan oran:
    500K'ya kadar:18,00%, üstü için:17,50%
    Tutar arttıkça oran düşüyor ilginç bir şekilde

Sayfa 635/1006 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •