Hangi kamu bankası 14,9
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi kamu bankası 14,9
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba oncelikle mubarek ramazan ayinizi kutlarim forumun degerli uyeleri yarin vade donusum var guncel oranlar nedir aranizda son gunlerde mevduat baglayan guncel oranlari hakkinda bilgi ve 1-3 aylik hangi vadede baglamami onerirsiniz degerli abilerim? Su anda finansbankta yeni para olarak 32 gunluk 13.9 oraninda ysklasik 400₺ yakin miktarim mevcut onerebileceginiz daha iyi oranlar var ise oraya gecebilirim simdiden yazimi okuyup yardimci olan olmayan butun forumdaslara tesekkur ederim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Enpara yükselmiş.
32 gün 13,50
90 gün 13,75
181 gün 14
mayısta halkbank 60 gün için 14.80 demişti bana , hem kısa düşündüğüm için hem de oran düşük olduğu için yanaşmamıştım . Büyük ihtimal halkbanktır 14.90 diyen. Bana göre zorlarsanız halkbank da 15 in üzerini rahat verir hele bir de haziran ayındayız
Heval, eğer buraya faydalı olmak istiyorsan oranı hangi bankadan aldın, onu da yazmalısın. Böyle paylaşım mı olur?. Ha inanan inanır,inanmayan inanmaz. Hep söylüyoruz banka adı, miktar, oran, vade yazılmalıdır diye. Çok mu zor bunları yazmak. Ben dün bir oran aldım. Buraya soru sorulmasına gerek olmayacak şekilde bilgileri yazdım. Biraz ciddiyet ve samimiyet. Herkes için.
Merhaba bugün Finansbanktan vade dönüşüm vardı hoşgeldin vade oranım 13.9 idi ilk temdite 32 günlük aldığım oran 13.55 6 aylık için teklif ettikleri oran 13.75 yıllık teklif ettikleri oranda 14.6 sizce diğer bankalara mı götüreyim parayı orda 1 ay bekleyip duruma göre banka mı değiştireyim tutar 400 lira yaklaşık bana ne önerirsiniz?
Yer İmleri