Sayfa 635/1007 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İnternet tarifesini 2 yıllık yapmıştım..yakında süre bitiyor.Anlaşılan fena geçirecekler.

2. Türkiye'de yılda 9 milyon araç el değiştiriyormuş.

Geçen de Ali Koç tüm Türkiye'ye Otokoç 2.El yaygınlaştıracağız diyordu.

Galeri esnafını bitirecekler gibi.

>>>>>>>>>

https://www.aa.com.tr/tr/gundem/baka...n-biri/2558814

Bakan Varank: Türkiye, ikinci el piyasasında 9 milyon aracın alınıp satıldığı Avrupa'nın en büyük pazarlarından biri

"VavaCars Pendik Ekspertiz ve Yenileme Merkezi Açılış Töreni"nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "VavaCars, önümüzdeki dönemde Türkiye'ye 200 milyon dolara yakın yatırım yaparak ciddi bir istihdam sağlayacak." dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

çok internet kullanmayan biri için hotspot öneririm.

telefonun modemini normal modem gbi kullanıyorsun

telefonun gb haklarından yiyor . ama hız olarak daha iyi verim alırsın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    2.el arabada güven çok önemli.Galeriden almaktansa biraz pahalı bile olsa otokoçtan almayı tercih ederim.Benim gibi arabadan pek anlamayanlar için güzel ticari kuruluşlar.

5. Ben geçen ay yeniledim 163 TL geldi, halbuki kampanyada 139 TL diyordu belki Tivibu fark ediyor, geçen ay 143 gelmiş. Internetten faturaya baktım %50 indirimli gibi, cayarsam farkı ödemem gerekiyormuş.

TeknosaCell çıkmış hesaplı gibiydi ama kampanya devam ediyor mu bilmiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Nisan vadeye hiç faydası olmaz.Nisan vade kapansın ,Haziran açılsın (yakın vade olsun)...sonra mıknatıs gibi çeker..

Nisanda TEB tüm longları toplamış.İsterse bunları uzlaşmaya götürür ve 29 nisan cuma en zirveden de kapatır...veya herkes böyle görüyor diye farklı davranır.Nisan vade için bir şey söylemek zor.
    ben en teeeeey uzak vade aralik vade deyim..zaten gicik etti nisan ile farki 400 puana cikardi..eccuk farki asagi yonlu eritirse kendilerine memnuniyet seytttircedim aralik vade palası oküzüye..

7. Geçen Ali Koç konuşuyordu, dünyada TV üreticisi kalmadı, Philips'ler, Sharp'lar, Sony'ler vs kalmadı, Samsung, biz ve bir kaç marka kaldı dedi (Hatta belki Vestel de diyecekti düşündü es geçti bence)

Çin'e müeyyide olur ise Arçelik, Vestel şanslı olabilir.

epoksi bile çinden geliyor abi

Sayfa 635/1007 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •