Sayfa 635/768 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon
Arama sonucu : 6140 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    Ekşi dekiler borsa 14.000 olcak diyorsa borsadan çıkmanın zamanı gelmiş olabilir. Ordaki boş beleşlerin herhangi bir konuda doğru bir tahmin yaptığını görmedim, site ters indikatör dolu
    Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. 14.000 bekleyen bir kaç sayfa gerideki kuzu hazretleri. KKM nin sonlandırılması 14.000 i getirir demiş. (bende 14.000 olur olmaz ama bunun KKM ile ilgisi SIFIR yani dedim)
    KKM başlığı ekşide var ama dolar zıplayacak diye yorumlar var orada ağırlıkla.

2. Duman dayu nettin?

31 Mayıs tarihli longur longur lönklerimi

Kaldıraç yüksek kar nedeniyle azaldığı için

Cuma günü dün %50 artırdım.

Hadi hayırlı traşlar

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. 14.000 bekleyen bir kaç sayfa gerideki kuzu hazretleri. KKM nin sonlandırılması 14.000 i getirir demiş. (bende 14.000 olur olmaz ama bunun KKM ile ilgisi SIFIR yani dedim)
    KKM başlığı ekşide var ama dolar zıplayacak diye yorumlar var orada ağırlıkla.
    Kkm denpara geleceğini çok düşünmem %1 i anca borsaya gelir. %60 ı kesin dövize gider. Belkide 70 i Biraz faiz biraz altın
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kkm denpara geleceğini çok düşünmem %1 i anca borsaya gelir. %60 ı kesin dövize gider. Belkide 70 i Biraz faiz biraz altın
    Aynen öyle düşünüyorum. Dövize giden para ki hepsi çıksa 10 milyar dolar ediyor. Dövizi 1 kuruş zıplatmaz. Çünkü kapalı devre dönüyoruz.

Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Aynen öyle düşünüyorum. Dövize giden para ki hepsi çıksa 10 milyar dolar ediyor. Dövizi 1 kuruş zıplatmaz. Çünkü kapalı devre dönüyoruz.
    KKM’nin sonlanması çok geç alınmış bir karar. Orada kalanlar dövizci ve finansal okur yazarlığı olmayanlar. Bunların büyük bölümü dövize döner. Kura etkisi bence de olmaz.
    Anca bankalardan yoğun bir fiziki döviz çekilip sistem dışına çıkarsa kurda zıplama olur. Kur kontrollü bir şekilde artmaya devam eder.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    KKM’nin sonlanması çok geç alınmış bir karar. Orada kalanlar dövizci ve finansal okur yazarlığı olmayanlar. Bunların büyük bölümü dövize döner. Kura etkisi bence de olmaz.
    Anca bankalardan yoğun bir fiziki döviz çekilip sistem dışına çıkarsa kurda zıplama olur. Kur kontrollü bir şekilde artmaya devam eder.
    Kur riski yüzünden orada park eden şirketler yine dövizde durur. Bankacılıkta sisteminden çıkmadığını sürece sıkıntı olmaz. Muhtemelen onlar da kalanları gördü sistemden çıkmayacak diye bu kararı aldılar. Ama kur ile ilgili garanti artık olmaz. İki ay sonra salmaya başlayabilir. Sahte dolar vakası da onlara kolaylık sağlıyor.

7. Geçen ay 200 USD bozdurdum adsm dakikalarca inceledi. Gram daha iyi bu yönden

8. Tufan Cömert
    @tufancomert
    Son veriye göre toplam 10 mlr civarında bir rakam kalmıştı. Bugün yarın sonlanır diye bekleniyordu.

Buradan çıkacak rakam dövize dönecek diye bir endişe görüyorum ama 10 mlr tek kalemde dönmeyecek, vade geldikçe belli bir oranda dönüş olur, o da halihazırda turizm ve ihracat kaynaklı döviz akışı bolken piyasa dinamikleri içinde erir gider.

Buradan çıkan para borsaya gelir mi derseniz, hayır. KKM müşterisi temelde faizden kopmak istemeyen ama dövizde bir sıçrama olursa da bundan faydalanmak isteyen yatırımcı tipi. Klasik hisse senedi yatırımcından çok farklı bir profil.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 635/768 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •