Sayfa 636/1001 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    ben ilerde topik açacağım 2018 yılında doların Euro nun yol haritasınıda oraya yazacağım yalnız 40 mesaj olmadan formlarda topik açma imkanı olmuyor 35 mesaj daha lazım o zamana kadar idare edin
    anlayışınız ve saygınız için teşekkür ederim bundan sonra yazmadan sadece okuyucu olarak bağlanacağım yazmak enerji dalgalarımı bozuyor son mesajım aşağıdadır

elinizdeki tl ler kevgire dönecek izleyin dolar ve euro çok sert yükselecek izleyin erken satıp kar ettim diyeceksiniz yine terste kalacaksınız izleyin 3.40 dan alıp 3,50 den satanlar gibi üzüleceksğiniz gün 18’ ay hala akrep burcu ile 0 derecede kesişiyor ekonomik kaos çok yakında geliyor bu son mesajım 40 mesaj yazacağım demiştim sözümü tutacağım yazmayacağım okumayacağım topik açmayacağım topik açsam olacakları görebiliyorum yazdığımı yine kimse anlayamayacak şu an beynimin etrafında çok hızla dönenen gezegenlerin içindeyim burda mutluyum birinden bir diğerine zıplıyorum uçurumlardan atılıyorum insanlık dünyayı yok ediyor umut kayboluyor çığlıklar duyuyorum. bunları görüyorum büyük depremleri görüyorum okyanuslar kabarıyor büyük gemiler batıyor kaos karışıklık hepsini görüyorum çok net resim gibi film gibi hepsini görüyorum elveda sizlere
    Son düzenleme : MeDyUm; 16-12-2017 saat: 15:08.

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Geçmişte ve bugün açıklanan enflasyonun %8-9-10 11 vs olduğuna inanan var mı ?

Peki, bankaları bu ''afaki'' enflasyon oranı ile dibs almaya kim ikna edebilir ? Nasıl ?

Açıklanan enflasyon suni ise ; piyasa faizi de sunidir.

Ben ,faizin piyasada oluştuğuna inanmıyorum.

Bana da %x ile borçlanma hakkı versinler;

Ben de , %x+1 ile dibs alırım.

.
    2009 dan beri faiz fiyatlaması suni,Tl mevduatçıdan ve dolaylı olarak MB den yandaş betoncularını ve bütçeyi fonluyorlar. bildiğin servet transferidir bu,ayakta soyuyorlar ve TL cinin ruhu bile duymuyor çünkü TL eroin gibidir UYUTUR

3. Allah kurtarsın kardeş, acıdım haline.

Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    elinizdeki tl ler kevgire dönecek izleyin dolar ve euro çok sert yükselecek izleyin erken satıp kar ettim diyeceksiniz yine terste kalacaksınız izleyin 3.40 dan alıp 3,50 den satanlar gibi üzüleceksğiniz gün 18’ ay hala akrep burcu ile 0 derecede kesişiyor ekonomik kaos çok yakında geliyor bu son mesajım 40 mesaj yazacağım demiştim sözümü tutacağım yazmayacağım okumayacağım topik açmayacağım topik açsam olacakları görebiliyorum yazdığımı yine kimse anlayamayacak şu an beynimin etrafında çok hızla dönenen gezegenlerin içindeyim burda mutluyum birinden bir diğerine zıplıyorum uçurumlardan atılıyorum insanlık dünyayı yok ediyor umut kayboluyor çığlıklar duyuyorum. bunları görüyorum büyük depremleri görüyorum okyanuslar kabarıyor büyük gemiler batıyor kaos karışıklık hepsini görüyorum çok net resim gibi film gibi hepsini görüyorum elveda sizlere
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

https://www.bloomberg.com/news/artic...-yet-get-worse

It's Getting More Expensive to Borrow in Dollars - And It Could Get Worse

5.  Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    anlayışınız ve saygınız için teşekkür ederim bundan sonra yazmadan sadece okuyucu olarak bağlanacağım yazmak enerji dalgalarımı bozuyor son mesajım aşağıdadır

elinizdeki tl ler kevgire dönecek.. hepsini görüyorum elveda sizlere
    .. insallah bu mesaja son bir cevap yazarsınız.
    twitter'da." kizil deli kahin" adiyla bir sahis var. uzmanlık konusu depremler. bir an ona benzettim. hayırlısı olsun. bizde twitter dan takip ederiz

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın banucann, ben bitcoini kaçırdım putincoin alacam !bu potin pardon Putin amcaya başkasından ! daha çok güveniyom ! siz bu coin işinin uzmanısınız bir el verin, üç beş kuruş Tl var hala Dolara dönmediğim, nasıl olsa Tl her halükarda kaybediyor , Putincoin`e geçsem Tl den daha fazla kaybetmem, bu konuda umutabi ye destek bekliyom!...
    .. estağfurullah, umutabi benim ki acemi şansı, ustalık bozar bu bünyeyi .. sayin power pc ustamiz yolu göstermiş.. atayı (bitcoin) al ( zamanında cok dedik , demedik mi.!?).. digerlerini es geç bence.. insallah alirsin. YTD

7.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .. insallah bu mesaja son bir cevap yazarsınız.
    hiç bir yerde yazmıyorum benim gorduklerim 10 14 siddetinde buyuk depremler

Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku

ben sizin yorumlari okuyunca sahsimda bi gulumseme meydana geliyor, cogu yorumunuz tutmamis olsa da (medyumlarin genel ozelligi) kahve bahane sohbet sahane modunda okuyorum..
    ara ara yazin yine..
    iddaa dan iki mac verde oyle git..)

Sayfa 636/1001 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •