Sayfa 636/948 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Son çabaları elinde hisse olup aşagıya stop koyanların malını toplamak için burdan artık çıkışlarda sanırım geri dönmeyecek tepki gelirse 3,00 üzerine atar tren kalkmadan bileti almak gerekir İSO 500 içinde son iki yıldır sürekli çıkış yapan nerdeyse sayılı şirketlerden birleşme ile önümüzdeki yıl ilk 100 e kesin girer ilk 50 bile muhtemel bu şirkete gözü kapalı yatırım yapılmazda hangi hisseye yatırım yapılır birde SPEK bu kadar düşürmüşken fiyatı bilmeyen arkadaşlar biraz araştırsın derim bilen zaten aldı malı pusuda bekliyor stop yapacak arkadaşlar biraz daha beklesin derim grafik resmen ben yayı gerdim hedefi gösterin gerisi bende diyor

2. İnwentin elindeki lotlar erciyasin değilmi eee onlar düşünsün

3. Borsada para kazanmanın birkaç yolu var bunlardan birkaçı
    - Çok şanslısındır girdiğin hisse fırlar onu satarsın diğeri fırlar ama en son aldığın tüm karı götürür
    - İyi bilginiz vardır çok tecrübelisinizdir iyi çalışmışsınızdır ve teknik işler ama bizim borsada bunlar en son işler
    - İyi bir gurup kurmuşsunuzdur birlikte hareket edersiniz hisseye girip kaldırıp vurur kaçarsınız aynı hisseye iki gurup aynı anda girer birbirini kırar veya borsada bu gurupları takip edip ters köşe yaptırmak isteyen diğer guruplar vardır geçmiş olsun
    - Özbal gibi şirket sahipleri tarafından içi boşaltılan fakat şirket iki sandalye bir masa olmayan işleyen arsası fabrikası olna fakat degerlemesi düşük yapılan aslında sermayesinin kat ve katı gizli sermayesi olan ve ülkenin sayılı şirketleri tarafından alınan fakat size bu kaymagı yedirmemek için çabalayan bir yönetimin bulunduğu bir hisseyi zamanında alıp sabırla bekleyen bence biz burdayız ve en doğru yerdeyiz sadece oyunu iyi okumalı ve oyuna gelmemeliyiz birbirimize destek olup oyunu bozmalı oyunda figüran değil kahraman olmalıyız ben üzerime düşeni yapıp elimden geldikçe burda arkadaşları hem uyardım hemde kendi arkadaşlarıma alım yapmaları için çagrıda bulundum hesabı olmayanların hisselerini kendi hesabımdan aldım ve yılbaşına kaadar bekleyin dedim hatta zarar olursa karşılarım dedim yeterki bu oyun bozulsun iki hafta önce bir miktar kredi bile çekip alım yaptım 2,85 ten bu işe herşeyimi koydum ya herro ya merro

4.  Alıntı Originally Posted by ustun1 Yazıyı Oku
    İnwentin elindeki lotlar erciyasin değilmi eee onlar düşünsün
    İnanın onlar bu birleşme olmazsa ne yaparız konusunda bizden sıkıntılı ya birleşme olur yada bu şirketi adam ederler başka yolu yok kendileri bilir ağalar

5. Burdan Drc arkadaşıma ve diğer tüm arkadaişlar sesleniyorum belki spek siniz belki altan alım yapıp üsten satansınız ama sonuçta bu hisseden ekmek yediniz şu aşamada hisse herkesin istediği fiyata döndü burdan alım yapanın zarar etmesi için herhalde ülkenin savaşa girmesi gerek haydi hep beraber elele bir destek atalım yakışmıyor buralar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,007
     Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar bugün 2,55 i görür görmez tüm tanıdığım arkadaşlar mesaj attım 2,55 altında nerden denk getirirseniz alın ve yılbaşına kadar bekleyin zarar yazarsa karşılarım karda yüzde 10 ortagım dedim bakalım kimler ne kadar alabilecek birazda ordan kar ederim yılbaşında uludağ tatili ordan çıkar en azından
    abi seni tanımak güzeldi töre cinayetine kurban gidebilirsin özbal yüzünden
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

7. kağıdın mı karakteri mi bozuk yoksa kağıda yön veren adamın mı , siz karar verin ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,007
     Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    kağıdın mı karakteri mi bozuk yoksa kağıda yön veren adamın mı , siz karar verin ?

c - hepsi kağıda yön veren spk ceza aldıran bizzat erciyastır..kına parası toplayıp yollayalım mı
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

Sayfa 636/948 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •