forumda DİN tartışılması kesinlikle yasaktır.!!!
forumda DİN tartışılması kesinlikle yasaktır.!!!
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Bende Acun Ilıcalı ya öteden beri gıcığım...
Reis in has adamlarındandır
En baş yalamalardandır
Sorsan bu yalamaya da yerliyiz/miliyiz,geleneklerimiz-göreneklerimiz der ama ITIR ESEN adlı 2017 güzellik kraliçesi ile kadayıfı fırına vermekle meşgulmuş...(ben medyanın yalancısıyım)
Sakat olan yani benim eleştirdiğim kısım Acun un 50 yaşında ITIR ESEN ablamızın ise (ltf buraya dikkat buyurunuz) 19 yaşında olması
Evet yanlış okumadınız 19 yaşında...
Lise önlerinde volta atanları (biraz da kılık kıyafet faulse) polis sübyenci şüpesi ile göz altına alıyor,peki Acun nun yaptığına ne demeli?
Geleneklerimizin neresin de var 19 yaşındaki kıza iç geçirmek?
Valla benim 19-20 li yaşlarda kızım olsa Acun un komşusu/ tanıdığı olmak istemezdim
Her an gönlü kayabilirdi bizim kıza...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Acun un önceki eşi Şeyma Subaşı ile mercimeği fırına verdiğinde de hanım kızımızın yaşı 20-22 arası idi..(sanırım)
Demek ki Acun kardeşimiz için üst limit 22 yaş ,alt limit 18 yaş
Çıtır seviyor demek ki abimiz...
Yaşasın geleneklerimiz-göreneklerimiz....
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Napsin o kadar parasi var 40 yas ustu mature mu baksin kendine.
Isimler ve davranislar munezzeh yanlis bulmuyorum
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri