Sayfa 636/691 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn şekerli kriptodan hiç anlamam,o nedenle aklımın ermediği konuda yorum yapmak istemem,sizin zararınıza çok üzüldüm.Samimi olarak size bir tavsiye vermek isterim. yıllık bilanço öncesi mutlaka kağıda bir yerlerden girin.9 aylığın psikolojik olayı bitti,12 aylık bilanço sonrası bu kağıtda ayrı bir dünya olur.Ha elbette dünyada acaip bir şeyler olur tüm borsalar çakılır o zaman olay başka tabi.
    TRGYO uçtu gitti bu saatten sonra yüksek kira gelirleri var daha da artacak bu saatten sonra yenı proje yapmasa bile kıra gelirleri muazzam gelecek

12 aylık kar 2,5 milyar gelmeli erteledikleri karıda eklemek şartıyla allwem kullem yapmasalar muthiş bir kar bakalım iş nereye varacak

Sn şekerli hafiften bu kağıda geçin.Dost tavsiyesidir.Halen toplanmakata olduğu izlenimim şiddetle güçleniyor.12 aylık karı tum paradıgmaları değiştirecek gibime geliyor.Sizi de bu trendde görmek isterim.Gene de karar sizin elbet.Sn tahminci nerelerde acaba sanırım bunla trade etmeyi bıraktı.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn şekerli hafiften bu kağıda geçin.Dost tavsiyesidir.Halen toplanmakata olduğu izlenimim şiddetle güçleniyor.12 aylık karı tum paradıgmaları değiştirecek gibime geliyor.Sizi de bu trendde görmek isterim.Gene de karar sizin elbet.Sn tahminci nerelerde acaba sanırım bunla trade etmeyi bıraktı.
    Günaydınlar 20k ekledim 3,185 maliyet bekleyeceğim bu sefer

Günaydın sn şekerli.Valla çok sevindim.Bu sefer şubattaki bilançoyu beklemenizi şiddetle tavsiye ederim.Bu kağıt bilanço sonrası değişik bir boyuta geçecek.O furyayı kaçırmanızı kesinlikle istemem

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Günaydın sn şekerli.Valla çok sevindim.Bu sefer şubattaki bilançoyu beklemenizi şiddetle tavsiye ederim.Bu kağıt bilanço sonrası değişik bir boyuta geçecek.O furyayı kaçırmanızı kesinlikle istemem
    İnşallah

6. hadi kır zıncırını yapıştır tavana

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    tavomuz vatana millete hayırlı olsun

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla çok teşekkürler sn hkm çok iyi geldi. Ancak yarım saat önce alsat yaparken yanlışlıkla 1000 lot diye 10k yazmışım 3.36 dan gitmiş, çok üzüldüm ama yine de elimde 6k kaldı. diğer 4k yı da 34-35 e yazmıştım gün sonu nasılsa salar diye..Olsun kendi düşen ağlamazmış. teşekürler tekra bu altıyı ocak bilançoya kadar satmayacağım hatta salarsa yarın tekrar 20k ya tamamlayacağım

Sayfa 636/691 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •