Millet kafayı böyle bulmak için içkiye tonla para döküyor.abi sanırım sırrını satacak.tabi o kadar para kazaninca dolarla ne işi olur
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet kafayı böyle bulmak için içkiye tonla para döküyor.abi sanırım sırrını satacak.tabi o kadar para kazaninca dolarla ne işi olur
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Depremi kimse net bilemezde
Dünyanın ısınıyor olduğu son elli yılda göstererek geldi kimsede onleyici tedbir almadi . acaip sıcak bir kış yaşanıyor bizim batıda .
Gulfstream de bitti gibi . avrupa ozellikle kuzey kıyı bölgeleri donuyo
Hava şartları ile yerkure hareketleri arasında bi bağlantı yoktur inşallah. gerçi medyum bey uçmuş. 10 siddet depremi geç. 8 olsa baya fena.
banucann ben öyle ciddi girmiyorum coin işlerine ama yeni teknoloji olduğu için destekliyorum orada büyük potansiyel var. şu an %97 dolarda %3 coinlerdeyim. coinleri %5'e kadar arttıracağım. seninki tam acemi şansı olmuş ama dikkat et bence bu kadar girme bir daha.coin işleri tam şelalede yapabilir tam fişekte yapabilir şu an bir kaos var. IOTA dan biraz tersteyim ama bence bu coinin büyük potansiyeli var,toplantılar görüşmeler sürüyor.
... 120K(USD) sermayenin ,90K(USD)'sini 6 BIT satarak geri aldım. ama 10 yaş yaşlandım... şimdi satmasaydim 12K(USD) daha fazla alcaktim. su an 6 BİTCOİN' im var.. bit'ler bana, ben bit'lere öyle melül, melül bakışıyoruz. kesişiyoruz. satayim mi. satmayayim mi.. papatya falimi bakayim acaba.. ehooo.!! . dolarda yukselis kacinilmaz..
Sermayenin çoğunu kurtarmakla iyi etmişsiniz.
Daha önce de size dediğim gibi tamamını kurtardığınızda kafanız tamamen rahat olacak. Ondan sonrası sıfır maliyetli altın yumurtlayan tavuk.
Tavuk daha ilk yumurtayı yapamadan ölse ne olur, zaten maliyet sıfırlanmış.![]()
Yaptığım her yatırımda ilk düşündüğüm şeydir bu maliyet sıfırlama.
Gerçekten "kemiksiz kar" elde ettiğimi tam o noktadan sonra hissediyorum.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Entresan gelişme kamu bankalarından sonra TC Merkez Bankasıda artık İstanbul Altın Borsasında yoğun olarak işlem yapmaya başladığı gözlenmeye başlandı.
örneğin 15 aralık günü piyasada işem lideri merkez bankası olmuş.
Günlük Miktar Sıralaması
ALTIN
TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI
VAKIF KATILIM BANKASI A.Ş.
KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.
TROY KIYMETLİ MADEN TİCARETİ A.Ş.
NADİR DÖVİZ VE KIYMETLİ MAD.TİC.AŞ
http://www.borsaistanbul.com/veriler/verileralt/kmtp
ya
-piyasayı derinleşmesini sağlamak için
-arbitraj oluşmuş ondan faydalanmak üzere
-fazla alınmış pozisyonları realize etmek üzere
bakalım ekonomi medyasında bununla ilgili bir haber çıkacak mı ?
Yer İmleri