Sayfa 637/1001 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    anlayışınız ve saygınız için teşekkür ederim bundan sonra yazmadan sadece okuyucu olarak bağlanacağım yazmak enerji dalgalarımı bozuyor son mesajım aşağıdadır

elinizdeki tl ler kevgire dönecek izleyin dolar ve euro çok sert yükselecek izleyin erken satıp kar ettim diyeceksiniz yine terste kalacaksınız izleyin 3.40 dan alıp 3,50 den satanlar gibi üzüleceksğiniz gün 18â�� ay hala akrep burcu ile 0 derecede kesişiyor ekonomik kaos çok yakında geliyor bu son mesajım 40 mesaj yazacağım demiştim sözümü tutacağım yazmayacağım okumayacağım topik açmayacağım topik açsam olacakları görebiliyorum yazdığımı yine kimse anlayamayacak şu an beynimin etrafında çok hızla dönenen gezegenlerin içindeyim burda mutluyum birinden bir diğerine zıplıyorum uçurumlardan atılıyorum insanlık dünyayı yok ediyor umut kayboluyor çığlıklar duyuyorum. bunları görüyorum büyük depremleri görüyorum okyanuslar kabarıyor büyük gemiler batıyor kaos karışıklık hepsini görüyorum çok net resim gibi film gibi hepsini görüyorum elveda sizlere
    Millet kafayı böyle bulmak için içkiye tonla para döküyor.abi sanırım sırrını satacak.tabi o kadar para kazaninca dolarla ne işi olur

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Depremi kimse net bilemezde
    Dünyanın ısınıyor olduğu son elli yılda göstererek geldi kimsede onleyici tedbir almadi . acaip sıcak bir kış yaşanıyor bizim batıda .
    Gulfstream de bitti gibi . avrupa ozellikle kuzey kıyı bölgeleri donuyo
    Hava şartları ile yerkure hareketleri arasında bi bağlantı yoktur inşallah. gerçi medyum bey uçmuş. 10 siddet depremi geç. 8 olsa baya fena.

3.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .. estağfurullah, umutabi benim ki acemi şansı, ustalık bozar bu bünyeyi .. sayin power pc ustamiz yolu göstermiş.. atayı (bitcoin) al ( zamanında cok dedik , demedik mi.!?).. digerlerini es geç bence.. insallah alirsin. YTD
    banucann ben öyle ciddi girmiyorum coin işlerine ama yeni teknoloji olduğu için destekliyorum orada büyük potansiyel var. şu an %97 dolarda %3 coinlerdeyim. coinleri %5'e kadar arttıracağım. seninki tam acemi şansı olmuş ama dikkat et bence bu kadar girme bir daha.coin işleri tam şelalede yapabilir tam fişekte yapabilir şu an bir kaos var. IOTA dan biraz tersteyim ama bence bu coinin büyük potansiyeli var,toplantılar görüşmeler sürüyor.

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    banucann ben öyle ciddi girmiyorum coin işlerine ama yeni teknoloji olduğu için destekliyorum orada büyük potansiyel var. şu an %97 dolarda %3 coinlerdeyim. coinleri %5'e kadar arttıracağım. seninki tam acemi şansı olmuş ama dikkat et bence bu kadar girme bir daha.coin işleri tam şelalede yapabilir tam fişekte yapabilir şu an bir kaos var. IOTA dan biraz tersteyim ama bence bu coinin büyük potansiyeli var,toplantılar görüşmeler sürüyor.
    ... 120K(USD) sermayenin ,90K(USD)'sini 6 BIT satarak geri aldım. ama 10 yaş yaşlandım. .. şimdi satmasaydim 12K(USD) daha fazla alcaktim. su an 6 BİTCOİN' im var.. bit'ler bana, ben bit'lere öyle melül, melül bakışıyoruz. kesişiyoruz. satayim mi. satmayayim mi.. papatya falimi bakayim acaba.. ehooo.!! . dolarda yukselis kacinilmaz..

5.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    ... 120K(USD) sermayenin ,90K(USD)'sini 6 BIT satarak geri aldım. ama 10 yaş yaşlandım. .. şimdi satmasaydim 12K(USD) daha fazla alcaktim. su an 6 BİTCOİN' im var.. bit'ler bana, ben bit'lere öyle melül, melül bakışıyoruz. kesişiyoruz. satayim mi. satmayayim mi.. papatya falimi bakayim acaba.. ehooo.!! . dolarda yukselis kacinilmaz..
    hayırlı olsun, valla asla o kadar riske giremem. bu coin işlerini %5 te bitiriyorum.ama alıp yatıcam satmayı düşünmüyorum.zaten bu kadar az sermaye ile ancak alıp yatılır.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hocam kahvemi ikram edeceksiniz.
    ) Kahvenin lafımı olur. canınız sağolsun...
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

7.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    Sermayenin çoğunu kurtarmakla iyi etmişsiniz.
    Daha önce de size dediğim gibi tamamını kurtardığınızda kafanız tamamen rahat olacak. Ondan sonrası sıfır maliyetli altın yumurtlayan tavuk.
    Tavuk daha ilk yumurtayı yapamadan ölse ne olur, zaten maliyet sıfırlanmış.

Yaptığım her yatırımda ilk düşündüğüm şeydir bu maliyet sıfırlama.
    Gerçekten "kemiksiz kar" elde ettiğimi tam o noktadan sonra hissediyorum.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Entresan gelişme kamu bankalarından sonra TC Merkez Bankasıda artık İstanbul Altın Borsasında yoğun olarak işlem yapmaya başladığı gözlenmeye başlandı.

örneğin 15 aralık günü piyasada işem lideri merkez bankası olmuş.

Günlük Miktar Sıralaması
    ALTIN

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI

VAKIF KATILIM BANKASI A.Ş.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.

TROY KIYMETLİ MADEN TİCARETİ A.Ş.

NADİR DÖVİZ VE KIYMETLİ MAD.TİC.AŞ

http://www.borsaistanbul.com/veriler/verileralt/kmtp

ya

-piyasayı derinleşmesini sağlamak için
    -arbitraj oluşmuş ondan faydalanmak üzere
    -fazla alınmış pozisyonları realize etmek üzere

bakalım ekonomi medyasında bununla ilgili bir haber çıkacak mı ?

Sayfa 637/1001 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •