Sayfa 637/1032 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu OFAC da yakinda duser demek. Yanliz sonraki paragraf iyi degil. Kacta mahkeme bilen var mi ki?
    Bırakırlar hocam, zaten piyasalar yanıyor.. bir atağı daha reel sektör kaldramaz. Onu göze alamazlar. Eğer hakan atilla olayı gerçek ise iyi iş çıkartmışlardır bence. Ben olsam bu kadar kur atağına al salıyorum pes bişey istemiyorum derdim keza

Su geyikler arasinda OFAC unutuldu gitti. Kac tane analizini yaptin bunun 200-300 milyon lira buldugun TREND. "Su kadar fiyatlandi, bu kadar fiyatlandigini" karistirmadan bir yazsana bize tekrardan bu analizlerin hepsini bir yerde. Zahmet olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by fdogan3438 Yazıyı Oku
    Bırakırlar hocam, zaten piyasalar yanıyor.. bir atağı daha reel sektör kaldramaz. Onu göze alamazlar. Eğer hakan atilla olayı gerçek ise iyi iş çıkartmışlardır bence. Ben olsam bu kadar kur atağına al salıyorum pes bişey istemiyorum derdim keza
    Özetle tıbbi olarak fikrimi yazayım, bu kadar hengameden sonra papaz bırakılmazsa pompikten kan alırlar .net

4.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Özetle tıbbi olarak fikrimi yazayım, bu kadar hengameden sonra papaz bırakılmazsa pompikten kan alırlar .net
    Aynen öyle, zaten bir kere ekonomi bozuldu, daha da fazlasını zaten kaldırmaz. Keşke 2 ay önce bunlar hiç olmasaydı. Bir papaz uğruna koca devler gümledi..

Ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler. Geçen sene 3 olan dolar şuan 5,90 a düştü diye sevinir olduk

Alıntı Originally Posted by fdogan3438 Yazıyı Oku
    Hakan Atilla olayi nedir ki? Temmuz'da cikacakti o. Papaza karsilik mi gelecek? (O cocuga da yazik o kadar kirli tip arasinda. Nasil ilk tutuklandiginda havaalaninda "Ama bankam ne olacak, 500 milyon dolarlik tahvilimiz var" diyordu)

6. Sn 666 sizi sene başı soda forumundan tanıyorum. Nerede milletin ağladığı hisse var oradasınız

Şaka bir yana soda dan iyi iş çıkartmışsınızdır umarım

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hakan Atilla olayi nedir ki? Temmuz'da cikacakti o. Papaza karsilik mi gelecek?
    Cüneyt Özdemirin haberine göre pastör ile atilla takas konusunda anlaşılmış

Sn özdemirin yalancısıyım

Alıntı Originally Posted by fdogan3438 Yazıyı Oku
    Sn 666 sizi sene başı soda forumundan tanıyorum. Nerede milletin ağladığı hisse var oradasınız

Şaka bir yana soda dan iyi iş çıkartmışsınızdır umarım
    Kulcu 3 ayda %70 birakti o pis ortamda. O da tam bilancoya hareket yapmayinca "gitmiyorsan basiyorum" dedigimin 2. gunu baslamisti

Sayfa 637/1032 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •