Bende de ne sans var 2 hisse de de aynı durum[emoji4]
Hem aylık ortalama hem fibo 50 desteğinde .
ABCD (ayı ) olur mu ki
Aslında son 1 yıldır bir düşüncem vardı. Bu iyice pekişmeye başladı.
Çok büyük bir güç var borsada ve hisselerin büyük bir kısmını onlar yapıyor. Yani her hissenin tahtacisi farkli degil. Cogu ayni.Sıraya bindirerek ilgileniyorlar gibi.
Bu tabii benim şahsi dusuncem.
Ne kadar doğru bilmem.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Digeride Fonet sanırım takip ediyorum da Bntastan az kalir yani yokAh birde dediğiniz siralamayi tuttursak tadindan yenmez
Bosa gecen kazanilanlarin eridiği bir sene oldu yan tahtalarda, artik toplama zamani da bitmek uzeredir umuduyla tutmaya devam ediyoruz bakalim daha ne kadar surecek...
Bizde ne var hepsini biliyorlar.
Öyle zıplama yaptirmiyorlar. Çok denedim kesinlikle olmuyor.
Inandigimizda sıranın gelmesini bekleyeceğiz.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik ve aksam bilanco gelecekse bu beklentiyle ilerleyen saatlerde yukari 3-5 yaptırabilirler. Bezdirdiler yeminlenZorla trade ettirecekler bize de. Cok supriz bilanço gelecegini düşünmüyorum.
2022 de ceyreklik 15 ml kârlar dip olsun da biraz toparlansin. Kambiyo kâr/zararını göz önünde bulundurmazsak 2022 ilk çeyreğin 2021 son ceyrekten iyi olmasını beklerim. Dolayısıyla bilanco geldiginde bakkal hesabımızı yapar 2022 için önümüzü görürüz. Bakariz yurt dışında yeni pazarlar bulur yeni anlaşmalar yapar başka boyuta atlar. Şimdilik herkes ucuz olduğunun farkında, daha ne kadar ucuz kalacak veya endeks atlarsa peşinden kosar mi bilemiyoruz. Olumlu taraftayim beklemeye devam ediyoruz...
Yer İmleri